Vexy
Buduća legenda
- Poruka
- 34.723
kako i gde otvoriti koji su uslovi, sta treba,
znaci objasnite osobi koja nema pojma o tome, kako se otvara paz pall nalog..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma tas senili prdez se smeje toj trandzi na njenom avatarusta je smesno?
msm da ti treba povezivanje za deviznim racunom u domacoj banci, tj nekakve paypall kartice msm da ne funkcionisu kod naskako i gde otvoriti koji su uslovi, sta treba,
Pa nisi uspeo ni da napišeš naziv, od samo 6 slovasta je smesno?
To je bilo pitanje pre jedno 10-15god.sta je smesno?
Visa sa Mlave je najbolja moguća opcija , mada može i MC.msm da ti treba povezivanje za deviznim racunom u domacoj banci, tj nekakve paypall kartice msm da ne funkcionisu kod nas
nisam ni ja, mozda zena ne zna jer ne koristiPa nisi uspeo ni da napišeš naziv, od samo 6 slova
Naime PayPal
Pa "pal" znači "druškan" otprilike, to stalno Majkl Daglas koristi u filmovima.nisam ni ja, mozda zena ne zna jer ne koristi
ok, dakle defitinivno spijunka/Pa "pal" znači "druškan" otprilike, to stalno Majkl Daglas koristi u filmovima.
Smanjila sam broj kartica sa 6 na 4.Visa sa Mlave je najbolja moguća opcija , mada može i MC.
HahaPa "pal" znači "druškan" otprilike, to stalno Majkl Daglas koristi u filmovima.
Dadzbine u smislu rezije?A da li može da se sa Pay Pall-a direktno plaćaju dažbine?
Paypal је само за плаћања од и ка иностранствуA da li može da se sa Pay Pall-a direktno plaćaju dažbine?
Paypal је само за плаћања од и ка иностранству
Није дозвољено по њиховим правилима, ако те ухвате суспендују ти налог.mozes da prebacujes i nasim ljudima u Srbiji
O cemu ti to?Није дозвољено по њиховим правилима, ако те ухвате суспендују ти налог.
Ако из Србије шаљеш некоме ко је такође у Србији, то није дозвољено.O cemu ti to?
Kad neko ima paypal i prima uplate zasto ne bi bilo dozvoljeno?
ja te pitam odakle ti to?Ако из Србије шаљеш некоме ко је такође у Србији, то није дозвољено.