SVE O NOVOM ŠEFU NATO: Odrastao u Srbiji, tamani ćevape, pasulj i punjenu papriku!

Svima se njima Srbi raduju kada ovi budu izabrani.
Te imaće blaži odnos prema nama, Srbima, dok po neko navodi i, navodne, afirmativne izjave
ovih, date o Srbiji i Srbima....,
Ko zna kad i ko zna u kom kontekstu rečene.
Setimo se očekivanja od Klintona, kada je dobio izbore posle omrznutog nam Buša Starijeg ?
Pa, nas bombardov'a i upropasti, ote Kosovo....
Onda, kad izabraše Buša mlađeg, mi srećni - evo ga pravi !
On, znamo njegov poguban odnos prema Srbima.
E, samo što se nismo rasplakali od sreće kad se pojavi Obama.
Rekosmo, prvi Crnac, u njemu su geni potlačenih, obespravljenih....
Ako nas taj ne razume, neće niko...
I šta se događa ?
........................................................
Niko nas ne zarezuje, ili, pak, trese qurac po nama, gurajući srpsku naciju na put za Srednji vek !

Ali, ništa novo. Mi kod sebe ne znamo da izaberemo vođe.
Decenijama biramo gore od gorih...

Kad to naučimo, da izaberemo sopstvene pastire,
možda ćemo pogoditi da li se Obama odrekao svojih crnačkih korena !?

Bilo bi mi iskreno žao kada bi Stoltenberg mlađi, sada, na novom, odgovornom, važnom mestu,
zaboravio Smilju iz Subotice, koja ga podigla, i čarobne ukuse ćevapa i punjenih paprika....!

Poslednja izmena:
Дакле, почели смо да га мрзимо пре него што је испољио и један непријатељски гест према нама. Мрзимо га...онако...превентивно.

Сто посто је постао нови шеф НАТО-а да би се нама осветио због траума из детињства, кад су га малстретирали београдски мангупи, који су фаце, за разлику од њега који је био сисица јер је потицао из дипломатске породице.

- - - - - - - - - -

Бар нас неће бомбардовати.

Можда неће вас, ал' нисам сигуран за нас.

cale mu je dobar covek. koliko se secam, drzi nam stranu, cak pljuje haski tribunal.
ne znam kakve veze ima ko je sef nato, jer se zna da kad amerikanac kaze da se nesto bombarduje, to mora da se odradi.
da vidimo, dal je ostalo sta od oca u njemu.

I Olbrajtovoj Srbi sačuvali glavu !
I od metka i od gladi.
I......?

Види се да је неки добар човек, каже Телеграф ишао је маскиран међу своје бираче да чује шта причају.
Ко може бити сигуран да тако маскиран често не дође у Београд на ћевапе.. и види да режим мора да се мења.

I ova je odrstastla u srbiji:

albrighthaci.jpg

Види се да је неки добар човек, каже Телеграф ишао је маскиран међу своје бираче да чује шта причају.
Ко може бити сигуран да тако маскиран често не дође у Београд на ћевапе.. и види да режим мора да се мења.

Доћи ће маскиран и у твоју титоистичку ћелију, да испланирате револуцију и васкрснете Тита.

Back