Sve o macama ...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Standardno! Radije će doći 2 minuta posle mene i sama otvoriti vrata nego što će doći kad je zovem... A o dolaženju ovako, u kući - nema šta da se priča... pa njoj i činiju sa hranom donosimo pod nos

Ej, nemaš pojma kako je "moja" Gabrijela znala kad sam joj iznela klopu a kad je zovem onako, da proverim je li dobro. Retko kad je dolazila kad nema klope a kad je ima, snimim ja cicu na nekih 10-tak metara kako nonšalantno došetava, bukvalno se vuče kao da je mrrzi da živi i onda na 2-3m od mene rep odskoči uvis kao neka antena! Kao, sad me vidi, sad treba da se ušlihtam! Ma opasne su mačke, nikad s njima nije dosadno!

:hahaha: Kako nas uce disciplini, umesto mi njih:D

Ponovo ostadoh zgrozena ljudskim ponasanjem. Imam komsiju koji je pre par meseci uzeo mace sa ulice, sredio ga, ocistio od buva, kupio sve potrepstine itd. Pomislih-human covek. Medjutim, ta ista maca je zajedno sa macom o kojoj ja brinem u hodniku skoro po ceo dan. Covek odlazi od kuce ujutru i vraca se kasno uvece. Za to vreme je ostavi u hodniku ili izbaci napolje kad je lepo vreme. Ajde racunam nema veze, bar ima redovnu klopu. Inace te dve mace se od malena lepo slazu i igraju. Pre neki dan covek srece moju majku i kaze joj "znate komsinice, moracemo da se dogovorimo kako cete da hranite vasu macku, posto je mojoj veterinar prepisao koliko sme dnevno da jede a kako vi ostavljate hranu napolju ja ne mogu da kontrolisem. :eek: A i vasa macka je bolesna, moze nesto da prenese mojoj" Ona mu lepo objasni da macka nije nasa vec da je neko stalno pustao u zgradu(a zaista nismo mi) i da mi ne mozemo da gledamo zivotinju kako gladuje a uzgred je i lecimo a on ako mu to ne odgovara nek ne pusta svoju macku u hodnik. Mislim, logicno. Jos mu kaze da bi mogao i on malo da je hrani na sta on odgovara kako je to nicija macka i sta ima on da hrani niciju macku:poludeo: Ne znam, valjda mu je normalnije da hrani neciju:think: Pritom je njegova macka izuzetno mrsava i kad god ja ovu hranim ona dotrcava ko da danima nije jela. Danas ulazim u zgradu gledam u sanduce, "moja" macka mi se mota oko nogu, komsija izlazi i uz povike "mrs,sic,is" otera macku napolje:eek::eek::eek:
Sto volim taj sindrom "volim svoje mrzim tudje":poludeo:

Ovaaaj... Mica ima udvarača... mladog neiskusnog Žuću... :roll: ulazi po 100x u zgradu kroz Micinu rupu i onda počne da ''peva'', i redovno obeleži teritoriju... a znate kako to smrrrdiiii :sad2:
Najzanimljive od svega je što Mica čuva svoju teritoriju, već sam pričala kako histerično urla kad neko uđe u zgradu... što nije slučaj sada... Jednostavno ga kulira... čak smo ih jutros zatekli na 2-3 stepenika razmaka kako eto... sede... :roll: :)
Ovog malog će neko napenaliti od komšija pošto se baš ružno dre***** u zgradi... a kako vidimo fino izgleda, negovano... pubertetlija :mrgreen: voli matorke :mrgreen:

Ovaaaj... Mica ima udvarača... mladog neiskusnog Žuću... :roll: ulazi po 100x u zgradu kroz Micinu rupu i onda počne da ''peva'', i redovno obeleži teritoriju... a znate kako to smrrrdiiii :sad2:
Najzanimljive od svega je što Mica čuva svoju teritoriju, već sam pričala kako histerično urla kad neko uđe u zgradu... što nije slučaj sada... Jednostavno ga kulira... čak smo ih jutros zatekli na 2-3 stepenika razmaka kako eto... sede... :roll: :)
Ovog malog će neko napenaliti od komšija pošto se baš ružno dre***** u zgradi... a kako vidimo fino izgleda, negovano... pubertetlija :mrgreen: voli matorke :mrgreen:

Mica je postala opasna maca! :per:
Kako teče njihovo druženje? :mrgreen:

Ne znam dal znaš kako smrdi kad se pomeša sa nekoliko vrsta domestosa, mr muskula, aksela i ostalih hemikalija :sad2:

Šta, ti pokušavala da očistiš? Toplo ti preporučujem kao mama i kao veterinarski tehničar, pritom i vrlo zeleno obojena, da nađeš negde nekoga ko prodaje kućnu hemiju i kozmetiku firme Limes Pirot i da od njega kupiš sanitar od bosiljka, ništa ali ništa drugo mi se nije tako dobro pokazalo u dezodoraciji posle mladih mužjaka a pritom je i potpuno biološki razgradiv i prijatno miriše sam po sebi! EDIT: u pitanju je kataloška prodaja!

Šta, ti pokušavala da očistiš? Toplo ti preporučujem kao mama i kao veterinarski tehničar, pritom i vrlo zeleno obojena, da nađeš negde nekoga ko prodaje kućnu hemiju i kozmetiku firme Limes Pirot i da od njega kupiš sanitar od bosiljka, ništa ali ništa drugo mi se nije tako dobro pokazalo u dezodoraciji posle mladih mužjaka a pritom je i potpuno biološki razgradiv i prijatno miriše sam po sebi! EDIT: u pitanju je kataloška prodaja!

z:hm: Ipak ću se uzdati u to da se mali zaljubio u neku vršnjakinju i da neće više dolaziti u pohode... A i planirali smo da do proleća zatvorimo rupu na ulaznim vratima jer ulaze mačori i pored toga što piškaju još se i potuku, a taj zvuk nije prijatno čuti u 4h ujutru, pa sve odjekuje... :roll: A i Mici nije potreban taj stres :mrgreen:

Koliko maca dnevno treba da poje vode? Jel normalno da pije vise od 2dl?

Inace ona maca ima problem sa trecim kapkom... Vet je rekao da probam sa kapima Dexsametazon neomicin a ako ne uspe onda ce dati druge a ako ni od njih ne bude bolje morace na operacijuz:(

Sta znaci kad maca pomera sape naizmenicno i pritiska me njima?

Poslednja izmena:
Koliko maca dnevno treba da poje vode? Jel normalno da pije vise od 2dl?

Inace ona maca ima problem sa trecim kapkom... Vet je rekao da probam sa kapima Dexsametazon neomicin a ako ne uspe onda ce dati druge a ako ni od njih ne bude bolje morace na operacijuz:(

Sta znaci kad maca pomera sape naizmenicno i pritiska me njima?

Ne znam za količinu vode... moja ne pije uopšte... jedina tečnost koju unosi je što joj onu hranu iz kesice pomešamo sa vodom pa onda pije taj sosić, inače čistu vodu nema šanse!

A ako si mislila na ovo
to maca radi kad joj je lepo i milo :) to je radila dok je sisala da bi išlo mleko i tako im valjda ostane taj refleks i to rade kad im je toplo, lepo, udobno i kad se osećaju sigurno :) To ŠicMic radi svaki put kad se uvali na jedno crno-belo ćebe, i isključivo po njemu ''mesi'' :)

Ne znam za količinu vode... moja ne pije uopšte... jedina tečnost koju unosi je što joj onu hranu iz kesice pomešamo sa vodom pa onda pije taj sosić, inače čistu vodu nema šanse!

Ova jede samo granule pa je mozda od toga toliko zedna ali opet ni pudla koja jede i vise i isto granule ne popije toliko... AKo neko zna molim da napise dal je to normalno.

A ako si mislila na ovo
to maca radi kad joj je lepo i milo to je radila dok je sisala da bi išlo mleko i tako im valjda ostane taj refleks i to rade kad im je toplo, lepo, udobno i kad se osećaju sigurno To ŠicMic radi svaki put kad se uvali na jedno crno-belo ćebe, i isključivo po njemu ''mesi''

To je to:heart: Bas su slatki na videuz:D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back