Lucky girl
Elita
- Poruka
- 18.567
Dešava se da je izgleda virusnog porekla, imam dva mačeta kojima ne mogu da rešim proliv već danima, to je smrdljivi i penasti proliv prava dijareja. Primaju antibiotike pa se delimično povuče do retke stolice. Možda je tvoj slučaj drugačiji ali čisto da znaš, razmišljam da odnesem uzorak stolice na analizu.
Ja se prvobitno nisam zabrinula,jer nije pokazivao ( niti pokazuje i sada ) nikakve znake da mu nesto fali,sem stolice.Jede normalno,igra se,skroz se ponasa normalno,u stolici nema nikakve krvi ili tako neceg,pa sam mislila da nije pokvario mozda od neke hrane ili lose svario i dva dana je bio na dijetici,po principu pirinac i belo meso prokuvano i taman je juce bila poprilicno cvrsta stolica,samo malkice meksa,kad ono danas vec poprilicno meka ( opet ne kao sto je imao bas proliv uzasno tecan,ali svakako nije cvrsta kao sto bi trebalo da bude ) i jos je kakio posle dva i po sata,a on obicno ne kaki po 8-9 sati i sad me to bas brine.Zvacu sutra veterinara da pitam sta da radim,samo se nadam da nije nesto ozbiljno.Meni su rekli da se antibiotici u principu izbegavaju,jer valjda mogu da im naskode,pa sam zato pokusavala prirodnim putem da saniram to.Mozda je trebalo da ceo jedan dan ne jede nista,tako mi je rekao bio deda Zika,ali tada je vec bilo prekasno,jer kad mi je to napisao,mali je vec uveliko imao te svoje obroke sa mesom i pirincem.
Ali trebalo bi ili da se cujes sa Deda Zikom, da mu posaljes poruku, jos danas ili da jos danas zoves veterinara.
I kad ne pije vodu,ja mu preko sprica dam,da ne dehidrira.Jedino sto sad jede ( posle dva dana te dijete ) su granule i imam whiskas tecnu hranu,ali mu to jos ne dajem,posto pretpostavljam da bi sad trebalo nesto cvrsce da jede.On je ciscen od parazita,odnosno juce mu je isteklo tri meseca od poslednjeg davanja,a receno mi je da se daje na 3-4 meseca opet pasta,sumnjam da su paraziti bas toliko precizni da su odmah posle isteka treceg meseca resili da se pojave