miss.millie
Primećen član
- Poruka
- 585
Jao, Tara, divan je i gost i domaćini! Kako mirno sede i posmatraju Gaša i Minja... 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

hehe, hvala: )
bebica nam je dolazila i ranije ali je bila baš mala, pa nisu bili u kontaktu
gaša se oduzep i belo je posmatrao iz druge sobe, tek kasnije se navikao
a minja je odmah došla da se igra i baš je bila pažljiva : )

Tara, super su slike!!!
Minja bas porasla...![]()
,i meni se cini da je MInja porasla
,a gasa je pravi dasa,kako je krupan macor,takve ja volim,a ne ko ovaj moj beban,samo mu stomak raste a glava malecka 
hvala drugari: )
e gaša se opet ugojio ogroman je, ja više ne znam šta da radim, on jede normalno, tj propisanu količinu ali stvarno je sve veći i veći
saskice, beban je prelep i zgodan mačak, koji se puno kreće i nije debeljuca: )
a matura mi je za 9 dana,ne smem da se razbolim 
mi smo danas imali goste i ne znam ko se više iznenadio : )
![]()
![]()

!!!Radije bih da bude buca i da je vise kuci,sad kad je mng hladno nezgodno je,moram da ostavim prozor otvoren da moze da udje a bas je hladno,sad ja kijamma matura mi je za 9 dana,ne smem da se razbolim
![]()

minja raste , mada kada vidim gašu, ona mi je mala, ne vredi: )
nego opet ima proliv, već postaje zabrinjavajuće, ako se ne sredi do sutra sa onim tili tableticama zvaću veta
malo malo pa ima i to bude kao voda maltene, jede normalno, igra se, ma sve ok..
Stvarno me prijatno iznenađuje kako joj ne pada na pamet da to obavi negde drugde 
Moram da pohvalim hrabrost moje Macumice![]()
Elem, danas su bili majstori, menjali stolariju, znači odvaljivali štokove i stavljali pvcGospođa je to merkala sa ormana, naravno, čak je uspela i da zadrema, i kad su majstori posedali da piju kafu ona je sišla, protrčala između njih na terasu, piškila i ako joj je kiša padala na glavu, i brzo se vratila nazad na orman, nije stigla ni da zaopa jer se pojavio majstor na terasi
![]()
Stvarno me prijatno iznenađuje kako joj ne pada na pamet da to obavi negde drugde
![]()

ili bi sačekala da se odmaknu pa na brzinu obavila šta treba? Tako i ona 
Molim vas pomozite...nasla sam sijamsku macu ispred vrata ali nikako ne mogu da je pripitomim...![]()
, malo se pomazi.. a u početku nisam mogla da joj priđem na više od dva metra.
). mica hrabrica, atčno mogu da zamislim koji je napor uložila, da prodje pored tih bučnih majstora: )Moram da pohvalim hrabrost moje Macumice![]()
Elem, danas su bili majstori, menjali stolariju, znači odvaljivali štokove i stavljali pvcGospođa je to merkala sa ormana, naravno, čak je uspela i da zadrema, i kad su majstori posedali da piju kafu ona je sišla, protrčala između njih na terasu, piškila i ako joj je kiša padala na glavu, i brzo se vratila nazad na orman, nije stigla ni da zaopa jer se pojavio majstor na terasi
![]()
![]()
Polako, sa sijamkama treba strpljenja.
Imala sam sličan problem sa macom ispred zgrade koju hranim.
Svaki dan sam joj ostavljala klopu, i vodu, i malo po malo se naučila na mene.
Sada kad izađem ispred zgrade i pozovem je, odmah se odazove, malo se pomazi.. a u početku nisam mogla da joj priđem na više od dva metra.
I kako stvari stoje, Hera (kad se preselimo u kuću) ide sa nama.
Dakle, nemoj je siliti, uzmi neku klopu za nju u ruku, neko meso, i probaj polako da joj priđeš, bez naglih pokreta. Ako to ne uspe, ostavi joj hranu ispred i idi. I to ponavljaj. Hranu je najbolje ostavljati na istom mestu. Kad uspeš da joj priđeš, možeš je malo i pregledati, da li je povređena i sl, mace su često nepoverljive i zbog toga (moja Hera je sva izgrebana od tuče).
Ako ćeš je uvoditi u stan, za to takođe treba strpljenja, pusti je da sama uđe (ponudiš joj nešto), jer ako je unosiš na silu, sigurno će se uspaničiti.

mica hrabrica, atčno mogu da zamislim koji je napor uložila, da prodje pored tih bučnih majstora: )
pa to je divno i ime joj je prelepo![]()
(tako sam je ja preuzela, kad sam videla da je po najvećem snegu izbacuje napolje, a mačka je pre 5 min ušla unutra, i ostavila je da bolno mjauče ispred vrata
).
, i to napominjem mm prilikom nagovora. bas nezgodno! I Milica voli da ide napolje, ali juce kad je bilo jako hladno, ili svaki put kad pada kisa, otvorim joj prozor ili vrata bas da vidim sta ce. Ona izadje, pa se istog momenta vrati u kucu! Razmazenovicka mala, nece da joj se guza smrzne! I onda samo sedi na prozoru i gleda, ne sme da izadje!
Jesi li spremna za maturu? Zelim ti da se lepo provdes!![]()

Mislila sam da neću uspeti da nagovorim mm, no u zadnje vreme popušta...
O njoj se zvanično "brinula" jedna baba iz našeg ulaza, no tu su navodnici, jer ju je stalno izbacivala napolje, neredovno ju je hranila(tako sam je ja preuzela, kad sam videla da je po najvećem snegu izbacuje napolje, a mačka je pre 5 min ušla unutra, i ostavila je da bolno mjauče ispred vrata
).
Nego, pre jedno tri četiri nedelje je ostvanula umrlica - ta starica je izgleda umrla (sad nisam sigurna da je njena umrlica, ali rekla bih da jeste). Ne viđam da se vrata više otvaraju. Tako da je Hera sad i bukvalno ostala bez igde ikoga, i to napominjem mm prilikom nagovora.
Ima tu još mačaka oko zgrade, ali koliko sam snimila, one ipak imaju neku svoju "matičnu kuću" gde se hrane... jedino vidim da su Heru svi terali.. nije ni čudo što je jadna bila tako plašljiva (a lepa je, crno bela maca... kad je slikam, staviću slike).
Za sada mi nije ulazila u stan, ne sme, boji se; no dobro, kad se preselimo, imaće ogromno dvorište, ako je već naučena na "spolja", no uvek će imati opciju i da uđe unutra, da se ugreje, veterinarsku negu, klopu i sve što treba svakom biću....

Molim vas pomozite...nasla sam sijamsku macu ispred vrata ali nikako ne mogu da je pripitomim...![]()
Ali malo po malo uspeli smo prvi put i da je pipnemo, pa je ušla u stan, pa je pristajala na boravak samo sa otvorenim vratima, i evo sada ima 11 godina i srećna je maca 

Jooj spremna,daleko od toga,haljinu trebam tek sutra uvece da vidim,nadam se da je sasivena kako treba,moram biti pozitivna,cim prodje matura okacicu vam fotke da vidite kako sam izgledala...Hvala
![]()