Sve o macama ...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
kako se ponaša ovih dana, beban, je li se sam vraćao uz merdevinice?
verujem da će sve biti ok, mora malo da prošvrlja kroz novi komšiluk: )

Evo manijak mali jutros stane ispod mog prozora i mjauce pa onda ceka da mu otvorim ulazna vrata da udje :/,kasnije opet smugnuo kad ono on uleti kroz prozor...znaci da ce nauciti tu da se penje,nego nesto od jutros kunja i cini mi se da sepa,ali moracu bolje da pogledam,uopste nece da hoda... :sad2:

Zdravo drugari! Samo da vam se javnem, nadam se da ste svi dobri, zdravi, veseli i vase mace zajedno sa vama (i ostali ljubimci)! Saska, kako napreduje Bebanovo privikavanje? Tara, vidim novi avatar- jedva te prepoznah! Kako je Gasa? Za Minju sam sigurna da je sjano! Kajo, kako je tvoja Maja, je li sve ok?

Veliki pozdrav, naravno, i za Aleks, Pusi, i Val, kao i za sve ljude sa ovog foruma!

hej nensika, pa gde si ti : )
moje mace i ja samo dobro za sada, ja sam u nekom poslu danima, pa sam uglavnom van kuće, na žalost, ali ipak dovoljno sam tu da nadgledam situaciju sa gašom, i samo cu reci da je sve ok i "pu, pu da ga ne ureknem" : )

Kod nas situacija dosta dobra: svi smo lepi i debeli (Meda je malčice i smršao) i pravimo se da smo sasvim zdravi. Nikakve lekiće ne pijemo, ali bi trebali ovih dana opet da radimo bris uva i da uhvatimo veterinara za gušu - krajnje je vreme da već nešto preduzme!
Uglavnom smo srećni što je napolju toplo pa možemo da lunjamo, jedino nas nervira što često pada kiša pa ima i blata.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back