K aja
Ističe se
- Poruka
- 2.820
verujem da hoce ali me brine to sto nas opet budi u pola 4 i besan je skace na mene ,cepa sve redom i trci kao muva bez glave :/
Dosadno mu je, zatvoren je u nekom novom prostoru a navikao je da sa Žućom šeta napolju. Verovatno mu je dojadilo i spavanje i maženje, on bi neku akciju!
Dešava se i da mace tako odjednom skoče i počnu da jure ako imaju buve, naročito kućne ljubimice koje nisu navilke na takve stvari.

i ništa im nije bilo, osim što smo mi hteli da ih umlatimo jer su tako glupi! 
.
,usput,malopre smo ja i mama izvele bebana napolje,tacnije ona u stanu pa sa prozora ga zove a ja napolje sa njim,nadam se da je zapamtio gde treba da se vrati,evo tata mu sad i postavlja merdevine,moracu da slikam da vidite kako je dobro,posle pola sata ako ne i vise jurcanja uvela sam ga unutra i trebalo mu je 10 sekundi da zaspi ,haha da ga vidite samo ,tako cemo svaki dan pomalo pa ce se navici,nego me jedna stvar brine,ovde je velika,ali bas velika trava,dok to ne pokosimo ne mogu da ga odviknem da ne ide tamo,kako da ga zastitim od krpelja ima frontline kao sto rekoh ali ne znam dal se to odnosi na krpelje ili trebam nesto novo da mu stavim???
.