zsuki75
Ističe se
- Poruka
- 2.720
ahahahhhahah evo čim sam se požalila da ste malo pisale počelooooo na 70 stranici
))
))Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
))i tako čitam ja vaše postove prethodne ouvođenju, al baš nešto malo ima. bar do 68 stranice malo....samo koja beba koliko spava tj. nespava ahahahhhhah
tako da ću morati da vas gnjavim ovde. rešila sam za nekih nedelju dve da počnem avanturu. jedino se dvoumim da li prvo voće ili povrće, pošto ona ima stolicu tek na nekih 4-5 dana, pa se bojim ako krenem sa piričnanom kašicom, pa sa šarg-kromp itd. da će još ređe kakiti...
sad čitam da i jabuka, kruška, banana vezuju stolicu. hm. neće kakiti do zabavišta.
ipak, plan mi je da 7-10 dana prirnčana kašica, pa šargarepa, krompir, tikvica, pa jabuka, kruška, šljiva.
pokušala bih paralelno uvoditi voće i povrće. mislim da ne sačekam da proba svo povrće, pa tek onda voće ego malo ovo malo ono.
Šta kažete?
i koje mlečne pahuljice da uzmeme, mislim marku? milupa, nestle ili nešto treće?

Procesljaj malo Ijine postove, kad sam ja uvodila cvrstu hranu ona mi je sve detaljno napisala (mi smo napunili 5 meseci u junu, znaci postove pre toga, negde april/ maj)
Ija, duznik sam ti ihahaj
tu imas sve za pocetak, posle pitaj za konkretno, i ja sam smarala koga sam stigla ovde
Ja sam za pocetak uzimala Milupine pirincane pahuljice, posle pirinac+ kukuruz, sve do punih 6 meseci
u njih mozes da umuljas sta hoces od voca i povrca, neutralnog su ukusa pa ide sa svacim
rok upotrebe 3-4 nedelje od otvaranja, ali potrosi se
ne brini za kaku, videces kako sta deluje na tvoju Lucu, nisu ni sva deca ista
neko se ovde zalio da sargarepa steze bebi stolicu, a moj kad pojede sargarepu obavezno kaki
i ja sam pocela tako kako ti planiras: prvo pir.pahuljice, pa u njih redom sargarepa, krompir, tikvica
onda sam malo udarila po vockama: jabuka, banana, sljiva...
pa opet povrcke koje nije probao...
tu ne mozes puno pogresiti, bitno da ne uvodis prerano gluten, mlecno, meso i sl
a da li ces prvo breskvu pa jabuku ili krusku...nije frka
i spremi se da ce u pocetku sve da popljuje![]()
Sada vec znam zasto su stolice za hranjenje napravljene od lako perivih materijala
Luci-lepoticiPakovanje od 70kom?
Moracu otici po teglice, pa taman da vidim i pelene. Valjda su i Pampers na akciji, samo dok ja stignem razgrabe se uvek. U poslednje vreme kupujem Mercator pelene, samo sam se poslednji put zeznula i uzela velicinu 5
jos mi bilo cudno da ima manje pelena, al rekoh i dalje su jeftinije od Pampersa. Tek kada sma stigla kuci skontala sam da sa uzela broj veci
Bar ce se Kuma obradovati
![]()

aha, jexy provaljen tvoj smajli ahahahhaha
baš mi se dopada. odgovara mom trenutnom psihičkom stanju.

... auuuu brateeeee
.... 

))

home made pašteta sa džigericom ili ribom,ili sardela ili tuna iz konzerve,viršla...ovo će sve jesti u vrtiću,pa iako ste protiv nezdrave hrane,pre vrtića počnite da dajete...e sad sve ono što ja dajem kuvano jaje,prženo jaje,jaje sa povrćem uprženo,slaninica,sirni namazi,kajmak,pavlaka i hleb,moče,prženice,proja,palenta,kukuruzne pitice,kiflice sa jogurtom,tvrdi sir,pileće grudi u omotu,ćureći batak na tanke listove sečen...naravno sve ovo je za decu od godinu dana...kuvani pirinač sa kakaom,mleko sa ukuvanim rezancima i kakaom,griz sa voćem ili pekmezom...

proju obozava, ali je jede kad je pravim za sve, gde da umutim toliko malo smese i pecem samo jednu ili dve projice za njega. isto vazi i za spanske pitice i makarone sa sirom.
takve stvari uglavnom pravim uvece, jer radim, pa onda ima dorucak sutradan kad odem na posao. uglavnom, to su super ideje i trebalo bi cesce da ih primenjujem![]()