zsuki75
Ističe se
- Poruka
- 2.720
a baby gim dobila od drugarica, spas živi, jako voli tamo da se igra, sad joj je već zanimljivo, čak je počela da se okreće da vidi šta ima na podu 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

), zaturila račun, pokušaću da ga pronađem, ali oko 20% možda i više. Kupili smo peg perego kolica izašlo 100 evrića jeftinije u startu + vraćen porez. Oni često imaju razne akcije, pa vredi pretiti, snize neka kolica, pa je super povoljno. Uglavnom su to kao modeli, tj. dezeni iz prošle godine, ali koga briga što je demode dezen 

E ja taj tvoj babygym imam snimljen ovde i ceznem za njim a nikako da ga nabavim. Imamo neki nasledjen ali nema igracke gore, nema mosta ... samo sa strane ... i medo voli pomalo u njega...
Ako si tamo uzimala kolica reci mi molim te koliki je povracaj? Da znam dal mi se isplati da idem. mada nama sad vec trebaju i nove stvarcice, sve je prerastao.... a ima jedan super kompletic hm sto je dobio na babine, extra je... bas bi mu uzela takvih pidzamica i garderobice u hm...

Čičak kažem ti (na prethodnoj strani), zaturila račun, pokušaću da ga pronađem, ali oko 20% možda i više. Kupili smo peg perego kolica izašlo 100 evrića jeftinije u startu + vraćen porez. Oni često imaju razne akcije, pa vredi pretiti, snize neka kolica, pa je super povoljno. Uglavnom su to kao modeli, tj. dezeni iz prošle godine, ali koga briga što je demode dezen
Afro, pa šta te sprečava da skokneš?
prošli put mi u Segedinu u tržnom centru Arkad, kad ono ladno u restoranima sve piše i na srpskom ahahahhahahh
gooomila ljudi iz Srbiju brale ide tamo da pazari. Lako se prepoznaju, vukare ooooooooooooooooogromne kese stvari![]()
a predpostavila sam da je tako od prilike i da ima naseg sveta puno

Ne znam sta je
sad ima i proliv...![]()
)
opet nisam zvala jutros da zakazem nama pregled i mmr, kokoshka zaboravna.. 
I nama je bila redja stolica, temp., nervoza... i izbila 2 zubica...
A da ga odvedes do dr. da ga pogleda?
Jel kaslje , kija? Ili samo temp?
Mi ovde imamo par doktora koji rade i privatno kuci, pregled 500 din, 800 ako ti dodju kuci. za te pare ne isplati se cekati u dz.
..jexy, sad je vreme letnjih stomachnih virusa..sa ruku, sa voca, odakle hocesh..
..obichno prodju nezapazeno ako je dete iole vece, inache je jedan dan T i dan dva muchnine i proliva..
..moj najstariji je zakachio na pripremama sa klubom, na zlatiboru, dr kaze da ih ima koliko hocesh..
..poshto kratko traje a inkubacija je duza, nisu svi u isto vreme bolesni, vec na smenu, po nekoliko njih..
(..norwalk iz klase norovirusa, ako hocesh da guglash..)
..vodi ti njega sutra kod ostojicke kad vam je zakazano i reci joj shta je bilo i da hocesh da pomerish vakcinu..
..ona ionako ide od 13-15 meseci, po protokolu..
..sledece nedelje ce biti kao nov, shto se imuniteta tiche..
(..opet nisam zvala jutros da zakazem nama pregled i mmr, kokoshka zaboravna..
..i ja hocu pre pochetka godine i shkolskih virusa, da to propratim kako valja..)
jexy, nisi jedina), dva dana redja stolica po pet dnevno (drugi trip da je od mleka, tj da je intolerancija, nedobog alergija
november. Resila si mi misteriju. I sve se poklapa. Danas je, kako ga gledam, onaj stari (pupupu da ne ureknem).
sta preporucujete za grceve,mali ima 25dana,ne pomaze espumisan a ni caj od kamilice
sestra izbegava da jede sve ono sto moze da mi steti preko mleka,ali mali je halapljiv,i kad se doji i kad cucla naguta se vazduha pa je i to mozda uzrok
imao je malo nadimanja,to je proslo a sad dobio i proliv

jex i Irina je imala 38 sa 3 juce...posle popodnevnog spavanja, sva se upalila...sinoc 38 sa 5
danas neki proliv jednom i isto je sva u pecatima...imamo jednog skota u sobi i samo na sekund ga vidim i zapali mi i nikako da ga nadjem...veceras dobija raid tabletu pa da ga vidim
samo sto ona i slini...samo mi nikako nije jasno kako je dobila T tek posle 3 dana slinavljenja, al dobro
nisam je vodila kod dr...mozda bih trebala ....
da sto pre prodjesta preporucujete za grceve,mali ima 25dana,ne pomaze espumisan a ni caj od kamilice
sestra izbegava da jede sve ono sto moze da mi steti preko mleka,ali mali je halapljiv,i kad se doji i kad cucla naguta se vazduha pa je i to mozda uzrok
imao je malo nadimanja,to je proslo a sad dobio i proliv
celog jata. naravno imamo i termofor koji se instant greje,ima u sebi neku hemijsku reakciju, pa se ugreje na 50c za 5sekundi,to mu prijaovo sa masazom i biciklicom smo radili,pomaze u pistanju golubovacelog jata. naravno imamo i termofor koji se instant greje,ima u sebi neku hemijsku reakciju, pa se ugreje na 50c za 5sekundi,to mu prija
prenecu ovo za slatko i masno mleko,hvala a i videcemo sa babyfen-om,ovo mora pa mora da prodje,kod nekog je lakse kod nekog teze,al treba mu olaksati max moguce i da ne potraje,covek se izbezumi kad ne moze detetu pomoci