ikica75
Ističe se
- Poruka
- 2.214
E moja Kvinsi, mozda to ima veze sa datumom rodjenja. Moramo da nadjemo jos neku sapatnicu koja se porodila istog dana pa da je pitamo kako je kod njih. Meni je dosla mama, sad mi nista ne izgleda tako strasno, al kad moram sve sama i danju i nocu onda flipnem nacisto. Najgore je sto se nocu uopste ne secam kad je sisao, pa onda moram da opipavam dojke da vidim da li su pune ili poluprazne, tj. jednu dojku posto samo iz nje jede. Luda sam zena nacisto! I to ce proci i ovo ce nam jednog dana izgledati smesno. Ma samo nek su zdravi!

za prelepe bebe

... i onda se setim da pogledam u svesci , ono dete lepo jelo pre sat vremena, podrignulo i nastavilo da spava ... samo je moj mozak u medjuvremenu bio na Floridi ili ne znam gde 
..imam rupu od pokrivanja uveche do kafe u pola devet kad mm krece na posao i prijavljuje ko je kad jeo, ko je kakio, ko je otishao i kad, a ko josh spava, ako ima takvih.. 
..ali je stoprocentno od pola devet do shest uveche, kad tata dodje na partiju zevzechenja i kupanje..
, poceli samo dan sa pricanjem, ali cim ja udjem u sobu, on ucuti. Valjda vodi privatan razgovor sa lavicem. Inace poceo je sve da tura u usta. Krenuo je sa sakama a sada je presao na pokrivac, igrackice i sve sto se nadje pod rukama.
Podjoh da okrenem Stefajla na stranu, da mu lepo namestim benkicu na ledjima, kad pupče pade na peškir pored nas