Znaci "bezite" nam tri nedelje.

za tepreraturu, ali ipak ti proveri sve sutra u laboratoriji "za ne daj Boze".
Ja sinoc nisam spavala ni 3 sata

Sin se probudio oko pola jedanaest, pa sikio, pa se upiskio, pa pevao, pa balavio, malo plakao, pa sikio i tako u krug.... Rastu mu zubi, a ima jos i grceve, pa jadan nije spavao sve do sada. Sada je jadan zaspao, samo ne znam do kada ce spavati. Bas mi ga je zao. Znam da treba vremena da prodju i grcevi i zubi da izrastu, ali dok to ne prodje jadan sav je umoran. Dobre je volje i smeska se ali mu se na okicama vidi svo to nespavanje. Sto kazu "kenjkav je".
Danas sam bila u Turbo Limacu jer je 50% popusta i kupila sma jaknicu za 700dinara, koja ce mu taman biti za prolece. Sve ostalo je bilo bezveze, kaze prodavacica da su sve lepe stvari vec rasprodali. Piiiip, kada ja poslednja saznam da je popust. Posto nisam nasla nikakve zeke i bodice u Turbo Limacu, otisla sam u Aksu. Ljudi moji, za sat vremena jedva sam nasla par komada koji nam odgovaraju, ali zato za devojcice ima izboraaaaa

Ja cim vidim nesto plavo/zuto/belo/ljubicasto/zeleno ja pogledam sta je i ovako sam jedva nasla par stvari koje ce nam odgovarati. Sada se peru u masini pa cekam da se osuse, pa da ih opeglam pa da izaberem nesto sto ce obuci pose kupanja

Inace cu da poludim od ovih brojeva. Kod nekih modela u 68 komotno staje a kod drugih 74 mu je knap

.