Sve o bebama 0-12 meseci

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne brini. Bice sve ok :cmok:

Ja ne mogu da popamtim cije dete koliko je staro (jel to se uvek menja pa je tesko upamtiti :zcepanje:), a nema opcija da se stavi u potpis onaj ticker. Bas me to nervira. Koliko ima tvoj sin? Mi u ponedeljak punimo 8 nedelja. Bas vreme leti...

dogdogabu20111024_-6_My+child+is.png

u petak je punio 11 nedelja ... nocas mu nisam merila temp , lepo je jeo i spavao , jutros u guzi 37,3 znachi 36,8 :ok:... ali ga sutra vodim u lab i zovem dr , jer me nervira ovo chas ima chas nema :dash:

u petak je punio 11 nedelja ... nocas mu nisam merila temp , lepo je jeo i spavao , jutros u guzi 37,3 znachi 36,8 :ok:... ali ga sutra vodim u lab i zovem dr , jer me nervira ovo chas ima chas nema :dash:

Znaci "bezite" nam tri nedelje. :super: za tepreraturu, ali ipak ti proveri sve sutra u laboratoriji "za ne daj Boze".

Ja sinoc nisam spavala ni 3 sata :sad2: Sin se probudio oko pola jedanaest, pa sikio, pa se upiskio, pa pevao, pa balavio, malo plakao, pa sikio i tako u krug.... Rastu mu zubi, a ima jos i grceve, pa jadan nije spavao sve do sada. Sada je jadan zaspao, samo ne znam do kada ce spavati. Bas mi ga je zao. Znam da treba vremena da prodju i grcevi i zubi da izrastu, ali dok to ne prodje jadan sav je umoran. Dobre je volje i smeska se ali mu se na okicama vidi svo to nespavanje. Sto kazu "kenjkav je".

Danas sam bila u Turbo Limacu jer je 50% popusta i kupila sma jaknicu za 700dinara, koja ce mu taman biti za prolece. Sve ostalo je bilo bezveze, kaze prodavacica da su sve lepe stvari vec rasprodali. Piiiip, kada ja poslednja saznam da je popust. Posto nisam nasla nikakve zeke i bodice u Turbo Limacu, otisla sam u Aksu. Ljudi moji, za sat vremena jedva sam nasla par komada koji nam odgovaraju, ali zato za devojcice ima izboraaaaa :besna: Ja cim vidim nesto plavo/zuto/belo/ljubicasto/zeleno ja pogledam sta je i ovako sam jedva nasla par stvari koje ce nam odgovarati. Sada se peru u masini pa cekam da se osuse, pa da ih opeglam pa da izaberem nesto sto ce obuci pose kupanja :heart: Inace cu da poludim od ovih brojeva. Kod nekih modela u 68 komotno staje a kod drugih 74 mu je knap :dontunderstand:.

Poslednja izmena:
Znaci "bezite" nam tri nedelje. :super: za tepreraturu, ali ipak ti proveri sve sutra u laboratoriji "za ne daj Boze".

Ja sinoc nisam spavala ni 3 sata :sad2: Sin se probudio oko pola jedanaest, pa sikio, pa se upiskio, pa pevao, pa balavio, malo plakao, pa sikio i tako u krug.... Rastu mu zubi, a ima jos i grceve, pa jadan nije spavao sve do sada. Sada je jadan zaspao, samo ne znam do kada ce spavati. Bas mi ga je zao. Znam da treba vremena da prodju i grcevi i zubi da izrastu, ali dok to ne prodje jadan sav je umoran. Dobre je volje i smeska se ali mu se na okicama vidi svo to nespavanje. Sto kazu "kenjkav je".

Danas sam bila u Turbo Limacu jer je 50% popusta i kupila sma jaknicu za 700dinara, koja ce mu taman biti za prolece. Sve ostalo je bilo bezveze, kaze prodavacica da su sve lepe stvari vec rasprodali. Piiiip, kada ja poslednja saznam da je popust. Posto nisam nasla nikakve zeke i bodice u Turbo Limacu, otisla sam u Aksu. Ljudi moji, za sat vremena jedva sam nasla par komada koji nam odgovaraju, ali zato za devojcice ima izboraaaaa :besna: Ja cim vidim nesto plavo/zuto/belo/ljubicasto/zeleno ja pogledam sta je i ovako sam jedva nasla par stvari koje ce nam odgovarati. Sada se peru u masini pa cekam da se osuse, pa da ih opeglam pa da izaberem nesto sto ce obuci pose kupanja :heart: Inace cu da poludim od ovih brojeva. Kod nekih modela u 68 komotno staje a kod drugih 74 mu je knap :dontunderstand:.

mi smo ondaK maaalko stariji , jel'te? :zper: ... zhao mi malog , kako se jadnik muchi sa tim nespavanjem ... kod nas nocu dosta dobra situacija, da ne ureknem pu pu pu ... ali zato preko dana :sad2: ... uvek mi dodje da se 'besim kad chitam ono kod nekog : prepodnevno, pa popodnevno spavanje, pa kako neko jauche jer mu je dete preshlo sa 3 na 2 dnevna spavanja ... :besna:

nama je tatica doneo puuunoooo stvari iz Madjarske ... i to sve za bud-zashto , a lepo i kvalitetno ... samo je sve od 3-6 meseci , i sad josh ne mozhe da nosi, veliko mu :zcepanje:

a za brojeve mi nishta ne prichaj , ja ako odem da mu kupim neshto, lepo nosim shnajderski metar sa sobom i merim :lol:

mi smo ondaK maaalko stariji , jel'te? :zper: ... zhao mi malog , kako se jadnik muchi sa tim nespavanjem ... kod nas nocu dosta dobra situacija, da ne ureknem pu pu pu ... ali zato preko dana :sad2: ... uvek mi dodje da se 'besim kad chitam ono kod nekog : prepodnevno, pa popodnevno spavanje, pa kako neko jauche jer mu je dete preshlo sa 3 na 2 dnevna spavanja ... :besna:

nama je tatica doneo puuunoooo stvari iz Madjarske ... i to sve za bud-zashto , a lepo i kvalitetno ... samo je sve od 3-6 meseci , i sad josh ne mozhe da nosi, veliko mu :zcepanje:

a za brojeve mi nishta ne prichaj , ja ako odem da mu kupim neshto, lepo nosim shnajderski metar sa sobom i merim :lol:

I mi smo da sada manje-vise dobro spavali i sisali na 2,5-4 sata, ali ovih poslednjih dana :dash: .Valjda je i to samo neka faza (tesim se ja).
Sto se tice kupovine, samo da se jednog dana domognem bar Segedina, Peste ili Beca :whistling: . Taman da do tada ustedim ono sto cu potrositi :zcepanje:. Mi inace obozavamo da putujemo i ovo ce biti prva zima da ne odemo negde (inace, mi se zezamo da je mali spanac jer je zacet proslog januara u Valensiji). Za vreme trudnoce sam morala mirovati, ali sam ipak uspela skoknuti zo Zagreba i preko leta na more. Ali od tada samo do 60km :sad2: . Bas mi nedostaje. Ali neka, kad-god pogledam u krevetac, shvatim da vredi :heart:

Sve se tesim da cu do proleca skinuti puno-puno kila, pa cu ondaK kupiti i sebi novu garderobicu :zper:

Poslednja izmena:

Kako znam da mu je taman nesto sto mu kupim. Lepo ga stavim ispred sebe od brade pa na dole. Zapamtim koliko je dug i sirok, i tako merim sve stvari, ako nisam siguran uvek kupim malo vece. Obozavam da kupujem deci stvari. Zena kaze da imamo za jos troje, a za sada imamo dvoje.:D

Inace bebac je veoma krupan.

Bebac je meden. I mi volimo da smo goli.

Ija,mislis da su zubi?
Dunja balavi i gricka prste vec dva meseca i jos nista.I moze tako da bude i do prvog rodjendana.
Da,mi imamo 4 meseca i 18 dana.

Birice,moje misljenje,a mozda i gresim,je da ima neku bakteriju ili virus temperatura ne bi sama pala.Ali ako ces biti mirna,proveri.

Ikice,ja cu ti reci kako je kod nas.
Dunja se bas podize,cak se i zadrzi desetak sekundi tako.Cak se dize i sa ravne povrsine.
Tako da sam sa puna 4 meseca podigla naslon u kolicima za jedan stepen,tako da mu to dodje polusedeci.Necu da je sputavam,ali jos ne smem da je pustim da sedi.

ikice, isto kao i dunja. bumbar se konstantno upinje da sedne. cak sad u kolicima pokusava da se uhvati za drugare i podigne:lol:
cesto posle jela bljucka jer se stalno dize.
nego, jel neko skinuo siroki povoj?

Poslednja izmena:
I ovaj moj hoce da sedi, sve je to tako normalno :D
smesan je, u svakom polozaju vuce glavom napred

ja necu skidati siroki povoj do punih 6 meseci
nego, poceo je da me zeza kad peremo guzu
posto ga ja kupnem svaki put kad se ukaki, onako preko ruke pa pod cesmu iznad lavaboa
e sad je frajer provalio da moze da dohvati nogama lavabo ako ih ispravi skroz i ukruti ih, samim tim, stegne guzu i ja onda ne mogu da prodjem rukom lepo..
...a on se smeje, kao da zna da me zahebava...

..ja alekseja stavljam da mi sedi u krilu, kad se hranimo obavezno, a i ovako..
..drzim ga preko grudi kad se igra i mlati, chisto da se bash ne oslanja svom tezinom na guzu..
..jexy - ja decu perem u kadi, isto tako, zato shto mi je veliki sin nabio krsta na chesmu tako
odupiruci se, masnica mu je stajala tri meseca.. :(
..aleksej tako ukruti noge i crche od smeha kad lepim pampers.. :roll:
..moram da mu u kritichnom trenutku uvalim poklopac od kreme u ruke da se zamaje 10sec dok prilepim,
pa onda i (obichno) charapu dok utegnem shiroki.. :lol:
..mi idemo na UZ 28.12 imace pet ipo meseci, necu da skidam shiroki josh ovih desetak dana..

mi idemo u sredu na ultrazvuk, pa cu da vidim sta kaze dr. mene bas smorilo siroko povijanje, bumbar porastao, pa dok utegnem pelene sva se preznojim:lol:
a on ne miruje, samo sto ne skoci sa komode. to dete konstantno ide nekuda, vozi biciklo, mlati rukama i nogama, pogled konstantno trazi nesto novo, stalno moram da budem u pokretu kad ga nosim. ne daj boze da sednem, sirena ze odmah upali:roll::lol:
izdresirao me, nema sta:mrgreen:

ikice, isto kao i dunja. bumbar se konstantno upinje da sedne. cak sad u kolicima pokusava da se uhvati za drugare i podigne:lol:
cesto posle jela bljucka jer se stalno dize.
nego, jel neko skinuo siroki povoj?

Ja sam skinula sa 3 meseca,kad smo bili na uz doktorka rekla da skinem.Samo sto smo mi bili na uz sa 2 meseca i 10 dana,a ja sacekala do puna 3meseca.Sada cekam da me zovnu iz dz pa idemo ponovo na uz.

mi idemo u sredu na ultrazvuk, pa cu da vidim sta kaze dr. mene bas smorilo siroko povijanje, bumbar porastao, pa dok utegnem pelene sva se preznojim:lol:
a on ne miruje, samo sto ne skoci sa komode. to dete konstantno ide nekuda, vozi biciklo, mlati rukama i nogama, pogled konstantno trazi nesto novo, stalno moram da budem u pokretu kad ga nosim. ne daj boze da sednem, sirena ze odmah upali:roll::lol:
izdresirao me, nema sta:mrgreen:
Isto kao kod nas.

Jao probala sam preko kade, al ne ide, daleko mi cesma, pa ne mogu da se savijem i pruzim ruku, tezak :D
a kicma je pocela da me boli samo tako jer sam prestala da ga povijam na podlozi onoj na krevecu, posto je nemiran, pa smo presli na krevet
i stalno muku mucim zato sto se okrece na levo ili desno ili se ukruti u zavisnosti od toga gde mu stoji ona kutija sa maramicama, posto stalno pokusava da je dohvati i onda grebucka rukom po njoj, to grebuckanje mu je sad zanimljivo..
...ma gimnasticari pravi...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back