november child
Elita
- Poruka
- 18.222
..ja sam decu hranila u krilu, uvek.. 
..jaksha je prvi koji je dobio stolicu, negde sa osam-devet meseci, kad mi je vec stomak pocheo da raste, a on zivahan..
..alekseja sad nekad stavim u nju, ujutru posle njegovog doruchka, a dok jaksha i ja doruchkujemo, pa mu dajem mrvice hleba a on gleda kako se jede..

..jaksha je prvi koji je dobio stolicu, negde sa osam-devet meseci, kad mi je vec stomak pocheo da raste, a on zivahan..

..alekseja sad nekad stavim u nju, ujutru posle njegovog doruchka, a dok jaksha i ja doruchkujemo, pa mu dajem mrvice hleba a on gleda kako se jede..

... sad spava, kad ga budem budila da jede mericu mu ponovo, pa cemo videti ... a bio je extra zhivahan, sve prichao, vriskao
, kazhe meni sveki: nije njemu nishta kad ono cvrc ... a mene josh vishe sastavilo grlo, nemam kuci nishta da popijem na to, poludecu 

)
... ma neci piti, malo sam ispirala, bice bolje valjda ... a njemu nisam mogla da izmerim temp, crkla je baterija u termometru 

... jutros i tokom dana nije imao temp,mada je malo kenjkaviji nego inache .... stavljam mu taj Nisita sprej u nos na svakih 2 sat i posle lepo mozhe da se izvlachi sekret, mada mali krene da se bacaka chim mu pridjem sa aspiratorom
... sutra ranom zorom idemo kod dezhurnog, hocu samo neko da mu poslusha pluca, ako je to u redu, ostalo ce se srediti