joj Čičak. Luca je pravi šlatkiš

skroz sam zaljubljena u nju.
Jaaako je znatiželjna, sve je zanima, sve bi da pipne, lizne, uhvati, pogleda.
počela je da hm klizi na leđima, da umreš od smeha, kao da pravi most, podigne se sa rukama i nogama pa se pomeri u nazad. sisa nožni palac kad uspe da ga uhvati, ispušta neke čudne zvukove, hoće da stoji, sedenje joj je već dosadno
sviđa joj se naša kuca, sve je gleda dok ova skače kao pomahnitala da joj lizne tabane
najdraže mi je što se od svih ljudi oko nje meni najviše obraduje, ciči od sreće kad me vidi. a meni srce hoće da pukne

išli smo na "plivanje" 4-5 puta, sad je instruktorka otišla na more, pa 2 nedelje pauziramo. Mislim da joj se sviđa, zanima je sve, gleda druge bebe, poslednji put se već i smejala nekim vežbicama koje radimo. počela je da se opušta u velikoj vodi, uspela je na par sekundi, desetak i da pluta mirno dok je držimo za glavicu, nije više u grču kao na početku.
i počela je da mi izvodi besne gliste dok je dojim, sve bi da sisa a usput da gleda unatraške, pa se migolji, zaklanjam joj vidik ahahhahahaha
ponekad skroz izbaci popodnevni podoj, neće gospođica da sisa

sisa u podne pa u 6. ali šta ću joj, valjda nije gladna. ja joj turam u tri a ona urla neće. pa ne mora, sisaće kad ogladni.
taman smo uhvatili neki lep ritam, sikenje u 6-9-12-15-18-21 pa spavanje, a sad sve nešto pobrkala, i spavanje preko dana i podoje. kanda će opet skok u razvoju ahahhhahaha
kako naš gentos, jel imate neku rutinu već ili i vi srljate hedonistički iz dana u dan? ljubac