sve mozete do detalja saznati o vasem zivotu iz astrologije i tarota

Sale cvrcak:
Ova godina kao da mi je prelomna u zivotu pa me interesuje samo posao nic ljubav nic bakraci drugi!Ako mozes ikak kazi mi sto god na tu temu!inace rodjen 10.10.1976. u 00:50 Sombor!Pozdrav i unapred ti puno hvala! :) ;)[

POZDRAV SALE,

NE VARA TE UTISAK DA TI JE PRELOMNA GODINA...KOD TEBE POCINJE JEDAN NOVI,BOLJI ŽIVOTNI CIKLUS.PROMENE CES POCETI DA OSEĆAŠ OD AVGUSTA MESECA.POSAO PRE 2008 NE OČEKUJ NIŠTA RADIKALNIJE DA SE MENJA.
UOPŠTENO STIŠAJ MALO NERVOZU I IMPULSIVNOST.NA EMOTIVNOM PLANU BLOKADE KOJE MORAS NAUCITI DA PREVAZILAZIŠ---

sve je vec zauzeto:
uh vidim da je guzva ovde kod tebe, ali ako bi mogla nesto uopsteno da mi kazes o desavanjima u narednih godinu dana ili bar do kraja godine. posao(fakultet) i ljubav me zanimaju preciznije.

moji podaci su: 07.08.1984. 15 minuta pre ponoci, Beograd

pa kad budes imala vremena...

pozz
poslovna strana ti se otvara od jula meseca,pocetak.emotivna od oktobra.fakultet moras dosta napora da uložiš jer u narednih godinu i po dana imaš teške aspekte.2007 jako dobra na emotivnom planu

micka_88:
@Astrobilja
Kada se radi natalna karta osobama koji imaju sestru-brata blizanca,na koji nacin oner nisu iste,jer razmak izmedju rodjenja zna nekada da bude dva-tri minuta,a I u izvod ne upisu uvek vreme tacno u minut…

naravno da se gleda i tumaci odvojeno.svako je licnost za sebe.astroskolu imam na mom sajtu,i izvoli na časove-

[QUOTE/]POZDRAV SALE,
NE VARA TE UTISAK DA TI JE PRELOMNA GODINA...KOD TEBE POCINJE JEDAN NOVI,BOLJI ŽIVOTNI CIKLUS.PROMENE CES POCETI DA OSEĆAŠ OD AVGUSTA MESECA.POSAO PRE 2008 NE OČEKUJ NIŠTA RADIKALNIJE DA SE MENJA.
UOPŠTENO STIŠAJ MALO NERVOZU I IMPULSIVNOST.NA EMOTIVNOM PLANU BLOKADE KOJE MORAS NAUCITI DA PREVAZILAZIŠ---[/QUOTE]

HVALA BILJO!
INSTINKT ME NIKAD NE VARA! JOS JEDNOM MNOGO VAM HVALA STO STE NASLI VREMENA DA MI ODGOVORITE NA PITANJE!

La Rubia:
Rodjena sam 10. aprila 1988. u 14:45, u Subotici. Zanima me koji bi fakultet bilo najbolje da upisem sledece godine, ja bih najvise volela nesto vezano za likovne umetnosti, ali nisam sigurna, i cime bi bilo najbolje da se bavim. Hvala unapred!
podrzana si u izboru tvoje likovne umetnosti,planete su ti ka tome najvise naklonjene i kreni tim putem,neces pogresiti

jaca t:
wow!!!!odusevljena sam preciznoscu svih odgovora....sta li se kod mene zbiva?
ljubav i brak???
27.09.1978.Priboj 14:30

vaga -jarac.jesi li iz starog ili novog priboja?

ljubavi ti pocinju naglo,isto tako i nečekivano ti se završavaju.moraš da naučiš da prevazilaziš taj loš aspekat venere.uskoro ti se pojavljuje ako vec nije muskarac stariji 4 i više godina od tebe,i u naredne dve godine sredjuješ svoj emotivni status..

astrobilja:
vaga -jarac.jesi li iz starog ili novog priboja?

ljubavi ti pocinju naglo,isto tako i nečekivano ti se završavaju.moraš da naučiš da prevazilaziš taj loš aspekat venere.uskoro ti se pojavljuje ako vec nije muskarac stariji 4 i više godina od tebe,i u naredne dve godine sredjuješ svoj emotivni status..

STARI PRIBOJ!
TREBALA SAM BITI PRECIZNIJA SA POSTAVLJANJEM PITANJA JER SAM VEC 8 GOD. U BRAKU.VENERU BIH MOZDA I MOGLA PREVAZICI DA NIJE U KONJUKCIJI SA URANOM PA SVE U KVADRATU SA MESECOM.......ITD.IMA TU RAZNIH ASPEKATA....PROLAZAK SATURNA KROZ 7.KUCU SAM ,,DOBRO,,OSETILA PA SAM TREBALA PITATI DA LI CE KRIZA PROCI BEZ POSLEDICA?
NO,1.PITANJE,1 ODGOVOR
HVALA

Back