sve moje kose

• Začetnik teme Začetnik teme parka
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Majče, videla sam neki dan kod Kineza nešto za spiralne lokne (to sam zaključila po slici na ambalaži), izgleda kao urolana čičak traka :eek:
220 din :)

videla i ja, ali neshto nisma zainteresovana za nove oblike uvijacha za kosu:lol: dobro mi rade ovi koje imam:)
samo mi nije jasno kako to radi, mozda neshto na fazon uvijanje krpicama, samo shto se ovde nish ne vezuje nego nalepish kosu na tu traku, pa rolash do kraja:think:

Poslednja izmena:
Kupile moje ćere te uijače ala čičak traka kod kineza. Uz njih ide jedna velika plastična "heklica".
Ustvari oni su kao crevo, pa se kroz njih provuče heklica, uhvati pramen kose i provuče kroz crevo.
Najbolje je sa polu suvom kosom, koja se ostavi tako da se dosuši.
Budu lepe krupne spiralne lokne, koje mogu da se fiksiraju lakom.

evo za jeku:D
nadam se da nije spam...
ja kao brineta sa shishkama, ja kao ridja i original slika

talasi kao shto sam imala pre neki dan, ali na duzu kosu koju sam imala pre mesec dana(:rida:) mislim i ovo je motaza, ali najvishe lichi na moju prirodnu boju kose i na frizuru kakvu bih/sam nosila nekad
poslednja je chuvena anistonka...lichi na moju kosu i frizuru, ali boja nije bash...

Poslednja izmena:
Frizura bi i mogla, imam duzine, ali treba stepensto...a kad god sam trazila stepenasto, ispala sam kao Sasa Popovic :lol:
Unakazena, neki ofucani repovi dole, ma uzas...
A boja-mora bi blans...

shto bi morala blansh?ti beshe imash tamno smedju/crnu?
moja dobra drugarica je izvukla takvu boju farbanjem, a ima slichnu boju kao ti...koristila je neku svetlo plavu, iz mozda 2 puta i dobila je tu boju
sad cu pronaci sliku...
a shto se shishanja tiche...razumem te skroz da ne mozesh da se reshish, narochito ako si vec imala loshe iskustvo

nadam se da nije spam...

talasi kao shto sam imala pre neki dan, ali na duzu kosu koju sam imala pre mesec dana(:rida:) mislim i ovo je motaza, ali najvishe lichi na moju prirodnu boju kose i na frizuru kakvu bih/sam nosila nekad
poslednja je chuvena anistonka...lichi na moju kosu i frizuru, ali boja nije bash...

Osoba sa slike 1 jeste vi Uma Thurman? :heart:

Egreta, kako si lepa:) I super ti je ova frizura i boja.
Majce, najvise mi se svidja ova prva frizura kako ti stoji. Bas si macka sa njom. A na primer ta frizura pa ridja? Mislim da te onaj paz malo pravi starijom, mozda zbog kombinacije boja+frizura:think:

Egreta, kako si lepa:) I super ti je ova frizura i boja.
Majce, najvise mi se svidja ova prva frizura kako ti stoji. Bas si macka sa njom. A na primer ta frizura pa ridja? Mislim da te onaj paz malo pravi starijom, mozda zbog kombinacije boja+frizura:think:

ja se to igrala malo...spomenuo neko na da vas vidim danas kako ne moze da veruje da frizura i druga boja kose mogu promeniti osobu totalno...
pa ja za primer stavila varijacije na temu...
inache mishljenja sam da mi shishke ne stoje lepo, imam traume iz zabavishta od shishki :lol:
a mislim da me tamnija boja od moje prirodne chini starijom, ili sam samo navikla da sam plava:think:

Poslednja izmena:
nadam se da nije spam...

i kao ridja bila bi vise no atraktivna...
ma lepoj zeni sva lepo stoji....

nadam se da nije spam...

Iskreno, najlepša si mi u originalu :)

nadam se da nije spam...

A ja mislila da si ti imala stvarnu tamnu boje kose, bre. :lol:

Najbolju si 'zurku izabrala, stvarno ti tvoja najlepse stoji.

Back