gost 237967
Veoma poznat
- Poruka
- 13.188
Lepo ti stoje talasi, nego koje si to viklere stavljala? Ja moju ne mogu da uvijem pa taman da se pretvorim u vikler.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Lepo ti stoje talasi, nego koje si to viklere stavljala? Ja moju ne mogu da uvijem pa taman da se pretvorim u vikler.

Lepo ti stoje talasi, nego koje si to viklere stavljala? Ja moju ne mogu da uvijem pa taman da se pretvorim u vikler.![]()

Majče, videla sam neki dan kod Kineza nešto za spiralne lokne (to sam zaključila po slici na ambalaži), izgleda kao urolana čičak traka
220 din![]()
dobro mi rade ovi koje imam

) mislim i ovo je motaza, ali najvishe lichi na moju prirodnu boju kose i na frizuru kakvu bih/sam nosila nekad

Uuuu, ridja super!![]()
I ja sam ovo isprobavala...
I nikako da se odvazim i zaprave...
(na ovu i boju i frizuru)

Frizura bi i mogla, imam duzine, ali treba stepensto...a kad god sam trazila stepenasto, ispala sam kao Sasa Popovic![]()
Unakazena, neki ofucani repovi dole, ma uzas...
A boja-mora bi blans...
Uvijek stepenasto, pa na kraju kratki paz pa sve ispocetka... evo za jeku
nadam se da nije spam...
ja kao brineta sa shishkama, ja kao ridja i original slika
talasi kao shto sam imala pre neki dan, ali na duzu kosu koju sam imala pre mesec dana() mislim i ovo je motaza, ali najvishe lichi na moju prirodnu boju kose i na frizuru kakvu bih/sam nosila nekad
poslednja je chuvena anistonka...lichi na moju kosu i frizuru, ali boja nije bash...

I super ti je ova frizura i boja.
Sva moguca losa iskustva...nikako da pustim kosuUvijek stepenasto, pa na kraju kratki paz pa sve ispocetka...
Kojom farbom?

Egreta, kako si lepaI super ti je ova frizura i boja.
Majce, najvise mi se svidja ova prva frizura kako ti stoji. Bas si macka sa njom. A na primer ta frizura pa ridja? Mislim da te onaj paz malo pravi starijom, mozda zbog kombinacije boja+frizura![]()

Uuuu, ridja super!![]()
I ja sam ovo isprobavala...
I nikako da se odvazim i zaprave...
(na ovu i boju i frizuru)
evo za jeku
nadam se da nije spam...
talasi kao shto sam imala pre neki dan, ali na duzu kosu koju sam imala pre mesec dana() mislim i ovo je motaza, ali najvishe lichi na moju prirodnu boju kose i na frizuru kakvu bih/sam nosila nekad
poslednja je chuvena anistonka...lichi na moju kosu i frizuru, ali boja nije bash...
evo za jeku
nadam se da nije spam...

evo za jeku
nadam se da nije spam...

Tamno braon je odslužila svoje, dosta je bilo.