sve moje kose

• Začetnik teme Začetnik teme parka
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Malo pre sam dosla od frizera,a posto sam pre par str. obecala da cu postaviti sliku kada se to desi izvolite

1zb5s2a.jpg

Prelepa kosa :super:
Cime je negujes kad je ovako lepa? :)

... frizerka kaze da imam tanku vlas, kao 5 mojih je debljine 1 necije i da ce ako je ofarbam izgledati gusca ...probala sam sa uvijanjem ali dok dodjem kuci ona se opusti... svidja mi se i duga kosa ali mi nikako ne stoji - kao da imam spagete na glavi....najbolje da kupim periku :)

Dakle i ti koristis tu taktiku ...
Kaze moja frizerka pre neki dan za mene : " E cim padne prvi sneg ova dodje da mi trazi smedje, a videcete cim ogreje doci ce da trazi da opet bude plava, a ja treba da ostanem normalna pored svih vasih buba " Sa sve ovom facom z:((

Mi u salonu popadasmo od smeha. Mora da joj je stvarno zlo od mojih hirova.

Ahaha isto bilo juce .
Frizerka se ponavlja .

prirodna boja kose mi je tamno braon..do 14 god mi je bila skroz ravna, samo ponekad siskice..
pa se ofarbah u ljubicasto, kao boja sljive..:)..osisana na paz, siske do pola cela..
pa onda u plavo ali se nije primila boja lepo pa mi je samo koren bio plav. ostalo narandzasto..
pa se ponovo prefarbah u ljubicasto ali ono, skroz, one crazy colors..pa se osisah skroz kratko-leva strana, desna-6 cm duza..
posle sam bila crvenokosa, ono, red alert, genious..
pa crna...sve neki repovi...
pa narandzasta opet, kosa skroz kratka..
i sada tamno crvena, siske do nosa, neki repovi pozadi i to...
eto...:):):):):):):):):)
slike-nema:):):):):
ce se odusevite, padanje u nesves' i to:):):):):):):):):):):)

ja ne bi' bila radikalna
ima toliko lepih medjuboja..izvadila bi' ili pramenove srednje debljine ili bi' uradila neko sencenje
bas mi se svidja kako ti sad izgleda kosa, pa bih makar deo ostavila netaknut, a pramenove il' sencenje bi' opalila samo zbog promene (koja ti je verovatno 'neophodna':lol:)
ne znam..meni taj kontrast moze da izgleda poprilicno bolesno ako se sminkom ne 'izvuce' stvar

...to kaze i moja frizerka, drugarice kazu da nisam normalna... isprobala sam sve crne perike i stvarno izgledam izvestaceno ali sta da uradim a da mi kosa ne izgleda obicno... stepenasto ne mogu da se sisam onda bi tek izgledalo kao da imam 3 dlake na glavi a pramenovi nisu resenje jer mi i tako kosa posvetli od sunca

Back