СВЕ МАЊЕ СРБА ЗА УЛАЗАК У ЕУрупу

МАЧАК

Buduća legenda
Poruka
25.542
http://www.blic.rs/Vesti/Politika/229305/Sve-manje-gradjana-za-ulazak-u-EU
ISTRAŽIVANJE KANCELARIJA ZA EVROPSKE INTEGRACIJE
Sve manje građana za ulazak u EU

Sve manje građana glasalo bi na referendumu za ulazak u EU, pokazuje danas predstavljeno istraživanje Kancelarije za evropske integracije.
Istraživanje sprovedeno u decembru pokazalo je da bi za ulazak u EU glasalo 57 odsto anketiranih, a da bi protiv bilo 18 odsto učesnika istraživanja.

Primera radi, u decembru 2003. godine za ulazak u EU bilo je 72 odsto, a protiv osam odsto anketiranih. Ovo je prvi put da je podrška građana ispod 60 odsto, navela je podatke Milica Delević, direktorka Kancelarije za evropske integracije.

Ipak, prema podacima iz ovog istraživanja građani u velikom procentu smatraju reforme neophodne za ulazak u EU treba sprovoditi bez obzira da li je to uslov za članstvo.

..........................
..........................
Полако све долази на своје....
Ништа од ЕУрупе...
 
Milica , od cuvene i junacke kuce i iz plemena jakoga rodjena je i odrasla u prigradskom niksickom naselju zvanom ,, Zeljezarske grade ,, ( ime sve govori ) , u skromnoj porodici i jos skromnijim uslovima . Al posle 5 oktobra napokon se ,, dokopala ,, mikrofona i pozicije u Srbiji - sto je inace zivotni san niksickih marginalaca . :kpozdrav:... Ni u svom komsiluku ne bi imala vecinu akamoli sire prema centru grada , no Srbija je siroka i dubika pa nam evo Milica postade clan vlade , idol i nada drugosrbijanaca - a koliko govori istinu i o kakvoj sorti frika se radi najbolje govore njene izjave , medju kojima se istice i ova .

p.s. Potrudio sam se kod svojih prijatelja istinskih Srba iz CG da saznam malo vise o njenom porodicnom i licnom bekraundu , cenite to i udelite mi mnosto reputacija - trebaju mi nesto . :zstidljivko:
 

Back
Top