Sve jeftinije Svete Zemlje - sve skuplji Beograd i okolina

Odakle ti stan u Beogradu?

• Moji su imali stan u Singidunumu pre naseljavanja Srba

• Mojoj babi dao kralj za zasluge pre drugog svetskog rata

• Moj deda oduzeo monarhističkim kapitalistima i krvopijama

• Prodali smo parče svete srpske zemlje, povoljno.

• Moji su imali stan u Singidunumu pre naseljavanja Srba

• Mojoj babi dao kralj za zasluge pre drugog svetskog rata

• Moj deda oduzeo monarhističkim kapitalistima i krvopijama

• Prodali smo parče svete srpske zemlje, povoljno.

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Beograd je za mene oduvek bio cigamala i mesto puno prepotentnih seljacina sto je i ostatak nekadasnje drzave (SFRJ) uvideo, odyebao "govna" (izvinjavam se na izrazu, ali to je cinjenicno stanje) i zavrsio sa vama za sva vremena. Nisu se Ljubljana, Zagreb, Sarajevo, Podgorica i Skopje odcepili zbog Kragujevca ili Cacka, vec upravo zbog Beograda ;) videli ljudi koji ste smradovi, a i sami dokazujete iz dana u dan po pitanju Kosmeta. Kakvi ste bili prema drugima, tek se sada vidi kakvi ste prema "svojima" :D

Koliko u Beogradu ima pravih Beogradjana:?:Veoma malo. svi su od nekle dosli:!:
Ne govori se bez razloga da je Beograd najvece Selo u Srbiji:!:

Beograd je za mene oduvek bio cigamala i mesto puno prepotentnih seljacina sto je i ostatak nekadasnje drzave (SFRJ) uvideo, odyebao "govna" (izvinjavam se na izrazu, ali to je cinjenicno stanje) i zavrsio sa vama za sva vremena. Nisu se Ljubljana, Zagreb, Sarajevo, Podgorica i Skopje odcepili zbog Kragujevca ili Cacka, vec upravo zbog Beograda ;) videli ljudi koji ste smradovi, a i sami dokazujete iz dana u dan po pitanju Kosmeta. Kakvi ste bili prema drugima, tek se sada vidi kakvi ste prema "svojima" :D

Pusti ti nas "smradove" nego pošto si i ti Srbski Junac - šta si ti uradio ili pokušao da bi sprečio stradanije?
Prdiš po forumu dan-noć ko baba dok štrika u zimskom periodu?

Koliko u Beogradu ima pravih Beogradjana:?:Veoma malo. svi su od nekle dosli:!:
Ne govori se bez razloga da je Beograd najvece Selo u Srbiji:!:

Nije tačno! B92, Soroš, Amerika, Hrvati, Nemci, Turci i ostali hoće od Srbije da naprave beogradski pašaluk!
Da vam možda nisu krivi političari? Da vidimo... Svi su do sada bili na vlasti sem Marjana Rističevića. I gde je napredak? Ma to nas svet mrzi!

Najpametniji si kad postavljaš gifove. Jes' da ih svi tumače drugačije nego ti ali - bar pomislimo da si pametan. :D

Nisam pametan, rekao sam i ranije da sam normalan odavno bih poludeo!

Bilo bi bolje da si postavio temu sto je stan u Beogradu skupli nego u Parizu!
ili da li Titovi komunisti i Slobini komunisti koji su kupili vile za 10 maraka treba da plate punu cenu:!:
Pokusavas da budes duhovit:dash: ali taj humor je :nono:

Pusti ti nas "smradove" nego pošto si i ti Srbski Junac - šta si ti uradio ili pokušao da bi sprečio stradanije?
Prdiš po forumu dan-noć ko baba dok štrika u zimskom periodu?

Ja, pa ja sam vas se odrekao (Beograda) :D ja dodjem ovde samo malo da vas drqam i tako to :D podelim koju sa Srbima (vi ste Beeeoooogradjani, vas tu ne racunam) ;) poceli ste i serije da snimate gde vam Rako u Barandi svakodnevno *ebe kevu Beeeoooogradsku, a selo tik. van grada :P hahahaha

Sve sto je NATO ispalio na Srbiju, trebao je samo da ispali na Beograd, danas bi drugacije pricali o "evro-atlantskim integracijama" ;)

Ja sam podvukao krivce - agenti prodaje i seoski studenti

"odavde iz ovog kraja su naši čobani i naše čobančice otišle u velike gradove da tamo postanu časni ljudi: doktori, inžinjeri i advokati"

Pa kad neko mase cinjenicama i ovde ih postuje treba i da proveri istinitost pomenutih.

Cene niskih nekretnina:

http://niskenekretnine.co.yu/index.php?option=com_hotproperty&task=viewtype&id=1&Itemid=26

Volela bih da nadjes stan u Nisu gde kvdrat kosta 1300 evra.

Sto se tice i nekretnina u Novom Sadu i taj podatak je preteran.

Back