"Sve je otišlo u tri lepe!" - jada se Željko Mitrović iz luksuznog rizorta u Sen Tropeu

Soradze

Elita
Moderator
Poruka
18.453
Vlasnik Pink televizije, Željko Mitrović, sa porodicom je otputovao na letovanje, na veoma luksuznu
destinaciju.
Mitrovići su se i ovog puta odlučili za Azurnu obalu, pa su privatnim avionom odleteli za Sen Trope.

U svom stilu, Željko je podelio atmosferu iz bara na plaži, doduše, ne baš zadovoljan.
Požalio se na razliku koju je osetio u odnosu na prošlu godinu, kada je, kako se moglo videti po
objavama, odlično zabavljao i igrao na šankovima.

- Sve je otišlo u tri lepe!

Prošle godine ovde u St. Tropezu, na ovom mestu su me moji opomenuli, nekoliko puta, da
počnem da gledam malo i u tanjir jer sam već tri puta, umesto hrane, u usta stavio salvetu,
a ove godine na stolovima đuskaju samo neke brke!

Bar ću sad da hasam ko čovek
- izjavio je Željko Mitrović.

Sada će ra ručka, ljubi ga majka!

Eto, još su samo prošle godine na stolovima igrale lepojke, ali ove više - ne...
Sada brkajlije...

Screenshot_84.png

Screenshot_114.png

Screenshot_130.png

Za utehu Željku:

Screenshot_88.png

Šta li se događa u manje poznatim rizortima, ko će ga znati?
Pišite ako znate...

🌺 🌺 🌺

Bila sam u San Troipeu i ostalim mestina francuske rivijere i mene njegove žalopojke ne pogadjaju.
Ali toliko ljudi ne može sebi da priušti god.odmor i ostaje kod svojih kuca, a on se iz luksuznog rizorta u San Tropeu
žali na budalaštione bez stida i srama i pokušava da impresionira one koji ga prate na društvenim mrežama
...Više mi je dosta takvih likova kao što je on i slicnih njemu..

Back