"Sve je na štetu Ukrajine": Samit Putina i Trampa u martu, Šolc u Moskvi pre izbora u Nemačkoj

Sensei

Master
Moderator
Poruka
85.113
PUTIN i Tramp će se sastati u martu, a Šolc bi mogao da ode u Moskvu pre izbora u Nemačkoj 23. februara izjavio je nemački poslanik Roderih Kizeveter (CDU).

-Sve je sve više znakova da će kancelar Šolc otputovati u Moskvu ili se sastati sa Putinom pre 23. februara […] Sastanak Trampa i Putina je trenutno zakazan za mart, rekao je on.
Kizevetter se protivi pregovorima sa Rusijom, jer „svi pregovori i dogovori koji se trenutno sklapaju u ovoj situaciji idu na štetu Ukrajine i de fakto znače njenu podređenost.

https://www.novosti.rs/planeta/svet...-trampa-martu-solc-moskvi-pre-izbora-nemackoj
1736035161301.png

Dakle, Putin je glavni baja?

glavni baja dok gine gomietina ruske sirotinje da bi on otkinuo deo susedne države i sebe prodavao u domovini kao genijalnog vojskovođu jer kažu Rusi su stoka koja je u stanju da trpi najgoru diktaturu i poniženja ali nisu u stanju da trpe lidera koji je izgubio neki rat e tu Putko igra na pobedničku kartu u susednoj republici,kgb thug već su drugi rekli šta je on

Ja pre svega slušam ove Ruse koji su pobegli od te kgb barabe čak ovde u naše krajeve i koji ne mogu da se načude kad im ovdašnji putoguzi objašnjavaju svu genijalnost kgb barabe onako kako je oni vide ne možeš da ignorišeš sve te ljude koji dolaze sa terena iz prve ruke osim ako si nekakav sendvičar sa agendom koji obožava cenzuru i otvorenu diktaturu i kondorov let sa šestog sprata,zatvaranje opozicije novičok koktele za neistomišljenike i slične stvari

Poslednja izmena:
Ja pre svega slušam ove Ruse koji su pobegli od te kgb barabe čak ovde u naše krajeve i koji ne mogu da se načude kad im ovdašnji putoguzi objašnjavaju svu genijalnost kgb barabe onako kako je oni vide ne možeš da ignorišeš sve te ljude koji dolaze sa terena iz prve ruke osim ako si nekakav sendvičar sa agendom koji obožava cenzuru i otvorenu diktaturu i kondorov let sa šestog sprata,zatvaranje opozicije novičok koktele za neistomišljenike i slične stvari

Postoje mazohisti drugosrbijanci ali takodje i drugorusijanci
:D

Dakle, Putin je glavni baja?
znas u cemu je stvar?
sto su demorats prerano ispucali adut da je tramp ruski covek, ostali bez aduta, i sada nista ne sprecava putina da preuzme svet

i to tramp zna, samo kaze kao u maratoncima, a gde je moj deo, necete da me prevarite, ocu, panamu, greeland, i kanadu, eto, to ti je cela prica, a ja mislim da ce putin da mu da te tri zemlje, pod uslovom da posle ukrajine i on uzme jos 2.

Make Greenland Great Again: PM Seeks Independence From Denmark

Poslednja izmena:

Back