Quantcast

Све је могуће осим избора

vracaracc

Buduća legenda
Poruka
38.333
Dosta zločina - Dragan J. Vučićević
Sve je moguće, osim izbora

Vrhovni režimski stratezi ovih dana pred sobom imaju samo jedan, ultimativni cilj. Oni, naime, čine sve da izbori nikako ne budu raspisani pre nego što Srbija dobije status kandidata za članstvo u EU. Sve je moguće, sve je dozvoljeno, samo izbora nikako ne sme biti!

Kabinetski dramoseri, isti oni koji su još pre dve godine Borisa Tadića uzeli za taoca, veruju valjda da će Srbi kao „evropski kandidati" tamo negde potkraj 2011. naglo oboleti od upale mozga, zaboraviti na svoj pasji život i masovno podržati „demokratsku vlast koja nema alternativu"?! U nedostatku bilo kakvog konkretnog rešenja, bez ijedne dobre ideje, suočeni sa sad već sasvim izvesnim bankrotom države, članovi Centralnog komiteta žuto-crvene koalicije odlučili su da aktuelnu, nikad veću ekonomsku krizu reše novom marketinškom kampanjom. Oni će podanicima, preko nikad pokornijih i nikad brojnijih režimskih medija, poručiti da ne brinu zbog toga što danas nemaju ni za 'leba, pošto će već prekosutra imati evropejskih kolača!?!

Ova je vlast, samo to hoću da vam kažem, potpuno izgubila svaku vezu sa realnošću. Umesto radikalne promene sistema, umesto odlučnog obračuna sa državnim i paradržavnim lopovima, umesto razvlašćivanja korumpiranih skotova, ovi iz vrha države gladnom narodu nude samo jalovu rekonstrukciju Cvetkovićevog kabineta i samo praznu priču o svetloj evropskoj budućnosti!

Alo, bre, klošari! Pa, koga više briga da li Deda Mirko ima 27 ili 20 ministara?! Šta će se konkretno u životima Srba promeniti kada Dragin i Škundrić budu smenjeni? Čemu, pobogu, uopšte služi rasprava o izboru Zorana Stankovića za novog ministra zdravlja?! Šta će gladnim, ojađenim i opljačkanim radnicima evropska kandidatura?! Ne zamajavajte, bre, više ovaj jadni narod praznim pričama! Dajte konkretne odgovore na konkretna pitanja, nađite konkretna rešenja za konkretne muke.

Imate li vi, sinji kukavci iz vrha vlasti, snage za obračun sa banditima u državnim foteljama? Umete li, možete li, smete li da pohapsite sve one što državu koriste kao paravan za svoje milionske, lopovske kombinacije?! Hoćete li neku od silnih otvorenih afera, „Kolubaru" za početak, dovesti do kraja? Hoće li ovog proleća neko od bivših i sadašnjih ministara omastiti zatvorske bukagije?! Ako ne umete, ako ne možete, nećete ili ne smete, onda se bolje sklonite sami. Ne čekajte da se neki od danas popularnih arapskih scenarija prenese u Srbiju.

http://www.pressonline.rs/sr/kolumne/story/152499/Sve+je+moguće,+osim+izbora.html
 
stanje
Ova tema je zatvorena zbog neaktivnosti. Molim objavite novu temu i pridružite se diskusiji.

Top
  Blokirali ste reklame
Dragi prijatelju, nemojte da blokirate reklame - isključite Ad Blocker na Forumu, jer će tako mesto vaših susreta na Krstarici ostati besplatno za korišćenje.