Sve je lazno i toksicno

Poruka
4.292
LAZAN MED. 90% ljudi po gradovima neznaju sta je pravi med. Pravi med kad jedete ne mozete vise od jedne kasike da pojedete. On je toliko sladak da cim kusnete jednu kasiku morate da pijete odma vodu da ugasite enormnu slatkocu. U pravi med kad gurate kasiku da zakusnete imate veliki otpor a ne kao ovaj lazni sto se prodaje po prodavnicama. U ovaj lazni med koji se prodaje po prodavnicama kad gurnete kasiku kasika ulazi malte ne kao u vodu. kad ubodete u pravi med kasiku i onda kad je izvlacite koliko god visoko da je izvucete nit meda koji se pravi NESME DA SE PREKINE pa makar i do plafona da izvlacite, naravno polako. A kod ovog laznog malo se kao razvlaci ali posle jedno cedrdesetak santimetara pocinje da kaplje. Zasto to rade? Zato sto izvoze za nemacku pravi med po 5 evra po kilogramu a po Srbiji prodaju buckurise i serbete od kukuruznog sirupa i arome hemijske u obliku meda.

LAZNI SIRA. U Srbiji po prodavnicama i megamarketima i po pijacama ne mozete vise danas kupiti pravi 100% sira. Ovaj sira koji prodaju to je obicna feta ili u najboljem slucaju 20% sira i ostalo buckurisii hemijne i svasta nesto.

MALVERZACIJE SA MESOM. Svi znamo da u pastetama, kobasicama, virslama, salamama, sunkama i slicnim otrovima nema mnogo pravog mesa vec soje i hemije a i tog mesa malo sto ima to je od otpada ono sto ne bi smeli ni mackama i psima da daju. Ovde je rec da danas svi po mesarama i megamarketima vrse malverzacije i kradje i kad je u pitanju sirovo meso. naime kao prvo koriste karagenan da se sto vise voda zadrzava u mesu a onda ubacuju vodu u meso spricevima. I onda po ceni mesa prodaju ubrizganu vodu u mesu i to pola pola. ZNaci od izmerene zive vage pola je voda a pola meso. Obaska sto je i samo meso nezdravo danas jer se ubacuju razni lekovi i hormoni i antibiotici i u hrani stocnoj a i daju se zivotinjama redovno inekcije. A i sama hrana za zivotinje je izuzetno stetna jer je uglavnom GMO.

OTROVI U KONZERVISANOJ I UPAKOVANOJ hrani kao i u sokovima svim i svim slatkisima, sladoledima i slicno. Svi slatkisi su otrovni na duze staze za ljudsku u potrebu. da bi proizvod bio sto jeftiniji oni umesto secera od secerne repe ili trske stavljaju fruktozu koja je jako opasna za organizam. Medjutim i ta kukuruzna fruktoza je zezancija u poredjenju sa aspartanom koji je jos jeftiniji a neuporedivo vise opasniji za zdravlje jer izaziva razaranje mozdane strukture i izaziva kancer na mozgu. Takodje u svu upakovanu i konzervisanu hranu se stavlja natrijumglutamanat koji je pojacavac ukusa i koji je izuzetno opasan kancerogen i sva ova epidemija alergija po ljudima je od njega. Pojacavac ukusa je sredstvo bez kojeg niko ne bi mogo da jede nista upakovano jer bi smrdelo na konzervu i metal i na plastiku i bilo bi izuzetno neukusno ali se stavi pojacavac ukusa i onda mozete i ljudski izmet da jedete iz WC solje i bice vam ukusan.

VOCE I POVRCE zatrovano pesticidima, herbicidima, fungicidima i ostalim otrovima. Svi znamo da se svo voce i povrce prska izuzetno otrovnom hemijom kako ne bi bilo napadnuto od bubica po njivama i ta hemija truje bubice i mikrobe i voce ne propada po njivama. Ta hemija koja truje sve sto gmize i lazi se naziva pesticidima. Herbicidi su jos vise opasni za ljude i zivotinje a to je hemija koja je toliko jaka da spali svaku travku. Znaci herbicidi se enormno posipaju po zemljistu pre setve da bi ubili korove i da ne raste trava pre setve. Ti herbicidi su toliko otrovni da unistavaju sve zivo na planeti sve vise i vise iz godine u godinu. Oni se taloze u ljudski organizam vremenom tako da na kraju izazivaju vrlo teske bolesti hronicne zbirno sa ostalom otrovnom hemijom u hrani. Medjutim tu nije kraj otrovima u hrani. Nakon berbe voca i povrca da bi to voce i povrce moglo mesecima i mesecima da stoji po rafovima i da se ne ubudja ono se prska fungicidima koji su takodje toliko otrovni da mesecima pa i godinama truju mikroorganizme koji napadaju voce i povrce. I zamislite sad kad unesete taj fungicid u svom telu. jednostavno ne postoje reci koje bi to opisale koliko je to stravicno za vase zdravlje. naravno sve se to zna ali naucnici i politicari stite trgovce i ekonomiju tako da je njima bitan profit i pare a zdravlje gradjana im je totalno nebitno. Za njih je samo zabrinjavajuca hemija koja odma ubija a ova hemija ne ubija odma nakon konzumiranja, ona ubija nakon vise godina vrlo postepeno i podmuklo u velikim hronicnim bolestima. A i hronicne bolesti su pozelje ovom satanistickom sistemu svetskom jer kako bi inace radile farmakomafije i zaradjivali medicinari i bolnicari i doktori da nema bolesti. Sto vise bolesnih to veci profit. Vidite kako je sve povezano.

Znaci kad se sve uzme u obzir moj vam je savet ako zelite zdravlje vas samih i vase dece i unika NEMOJTE KUPOVATI NISTA ALI NISTA iz megamarketa i prodavnica i pijaca. KUPUJTE OD SELJAKA na seoskim domacinstvima direktno. A pozeljno je da kupujete hranu u sto vecoj zabiti nekoj planini gde nema asfaltiranih puteva jer onda je to znak da niko nema finansijske isplativosti da dovozi u takvoj viukojebini dzakove sa koncentratima i hemijom pesticide i herbicide jer se ne isplati. Znaci kupite jedan dzip sa pogonom na sva 4 tocka i jedan ili dva velika zamrzivaca i mesecno jednom odite u neku vukojebinu na kopaoniku ili tako negde u juznoj srbiji sto dalje od gradova i kupite hranu meso, jaja, sira, voce neko divlje jabuke i tako.

https://www.kurir.rs/vesti/drustvo/...e-kancerogeno-meso-odmah-ga-vratite-na-policu
https://www.blic.rs/vesti/drustvo/o...idima-koji-izazivaju-rak-i-neplodnost/n1fqn5f
http://mondo.rs/a1040341/Info/Ekono...kat-Roda-Merkator-k-plus-Agrokor-prevara.html
https://www.logicno.com/life-and-st...zvodi-nego-laz-koju-nam-serviraju-mediji.html

Sve je ovo čista istina i to samo jedan deo o hrani,a o vazduhu i vodi da ne pričamo.Svo povrće su
upropastili.Više nema naših sorti kupusa,krompira,paradajza itd..
Evo upravo sam zavijala sarmu,poslednju za ovu godinu i kiseo kupus je katastrofa.
Tvrd i to sam sad prvi put videla,da u jednoj glavici imate jedan tanak list a dva debela da
sam jedva mogla da smotam sarmu od nijh..Šta je ovo?Dokle će? Dok ne unište populaciju.

Lazan med postoji.
Lazan sir,takodje, postoji, i mahom se uvozi kod nas iz Madjarske.
Lazno meso, takodje, moze se primetiti po teksturi, pogotovo suseno meso ili zivinsko.

Konzerve uves sa sobom nose odredjenu opasnost, a voce i povrce koje nakon dva dana istruli ili ga zahvate plesni je vec veoma sumnjivog kvaliteta.

Kupim mandarine ili pomorandze, za dva dana vec se pojavi budj. Ne, hvala. U sustini, na kvantas.

I ovo nije tema za Teorije Zavere, vec za Kulinarstvo.

Kada se uzme kascica pravog meda i polako rastapa med u ustima i proguta , potom se posle toga predje jezikom sa spoljne strane zuba, i oni moraju da skripucu , pod jezikom nije nista lepljivo,
zubi deluje kao da su potpuno cisti .
Probajte sa imitacijama (prave ih i pcelari) usta Vam ostaju lepljiva .zubi ne skripe. Inace bagremovog meda mozes pojesti i pola kila da ti nema nikakvih problema (osim livadskog koji je potezak) .

Poslednja izmena:
sve navedeno tačno, ja stvarno praktikujem godinama da kupujem na pijaci

tačno znam i ko je preprodavac a ako je i preprodavac, da li je prva ruka i od koga kupuje ili nije

- - - - - - - - - -

suhomesnato pravim sam, pa ne pamtim kad sam kupio viršlu niti bilo kakvu kobaju ili salamu

- - - - - - - - - -

od konzervi jedino sardine :cool:

- - - - - - - - - -

med mi je najveća zagonetka, tako kad mi se udesi prilika d akupim pravi med, odmah kupim po 5-6kg

nije puno, jer ja uz doručakuvek pojedem kašiku meda uz ovsenu kašu koju btw sam pravim ili uz djumbir

Učenicima OŠ „Sveti Sava“ iz Nove Pazove u školskom holu postavljen je automat u kom mogu da kupe kafu, energetska pića, čaj, slatkiše i grickalice ali doslo je do pobune roditelja jer je nezdrava hrana skuplja do pet puta nego u samoposlugama i jer automat ne vraca kusur.

- To su deca, osnovna škola, ajde da je fakultet - ispričao je Đogo.

- Moj sin je šesti razred i rekao mi je za taj aparat pre neki dan. Aparat guta lovu i ne vraća kusur. Kad mi je rekao koliko košta bananica, pomislila sam da me laže. Pa je l‘ to neka specijalna bananica pa košta toliko!!!!

https://www.kurir.rs/vesti/drustvo/...-i-energetska-pica-roditelji-besni-i-ogorceni

2114795_0805-facebook_ff.jpg

Back