Sve je lako..

ne delim tvoje misljenje Dragane...znam mnoge dobre i JAKE koje su zeljnije od najveceg pacenika(zeljne svega)....jer niko im ne prilazi, racunajuci da su lepe i da su zauzete....

Ja sam video nocas dve MOCNE kako u paru stiklaju kuci suve vulve, a iza njih nailazi manje lepa curica koju je zagrlio manje lep decko...i ko je tu hepi...nas Dragance je malo pogresio...

Ne mora ni ljepota toliko da bude u pitanju, koliko stav i odnos prema ljudima...
Imala sam radnu kolegicu, onako ljepuskasta djevojka, ali prosjek...
To je nije sprecavalo u tome da muskarce vrti oko malog prsta i koristi za dobijanje posla, napredovanje u karijeri, razne povlastice, etc... a da pritom ne spava sa njima...

dobro, to je tacno, lepota je individualna i u oku je posmatraca:).
ali, slozices se da postoje neki univerzalni lepi i manje lepi ljudi. tema je bez razloga vezana samo z ajedan pol.
Nije,jer muskarci svoje telesne nedostatke vrlo lako nadomeste keshom....porastu po par cm i smrsaju po par kg ,zubi su im belji no ikada i mirishu na najlepse prolece .Celavi ne postoje :hahaha:

Ne mora ni ljepota toliko da bude u pitanju, koliko stav i odnos prema ljudima...
Imala sam radnu kolegicu, onako ljepuskasta djevojka, ali prosjek...
To je nije sprecavalo u tome da muskarce vrti oko malog prsta i koristi za dobijanje posla, napredovanje u karijeri, razne povlastice, etc... a da pritom ne spava sa njima...

U cemu je i prednost lepih zena...one NE MORAJU da se kresnu u edukativne i benefitne svrhe :cool:

..kad si dobra riba.
Bas juce na Tisi, drugar i ja posmatramo cure oko nas na plazi i dolazimo do gore napisanog zakljucka...Sve je lako, kad si dobra riba.
Po nepisanom pravilu, lepse bolje prolaze u zivotu i manje su stresu izlozene nego one manje lepe.
I zanima me iskustva zena...za muskarce i ne pitam, znam sta volimo.

E Dragane, Dragane.. To sam ja isto davno konstatovao! ;) Cak sam 100% siguran da imam ovakvu temu na LJ&S....

Dobra p..ka sve moze sto hoce. Upste ne mora da bude zaineterovana za sex niti da bude dobra u istom, ako ti neces ima ko hoce da bude sa njom... SVAKO ce pre biti sa lepom a glupom/dosadnom ribom, pa makar na kratko. A neka nikakva nece ni dobiti sansu za to kratko, ma kako pametna/zanimljiva/duhovita bila...

Kako u ljubavi tako i na poslu i u zivotu... ;)

Ali sta sada, zato je bolje bti musko. Lep - ruzan uvek imas sansu za zaradais kesh, i onda si u slicnoj poziciji kao dobra riba, a riba je to rodjenjem - genetski ili nije. Ne moze mnogo da utice na to...

Poslednja izmena od moderatora:
ne delim tvoje misljenje Dragane...znam mnoge dobre i JAKE koje su zeljnije od najveceg pacenika(zeljne svega)....jer niko im ne prilazi, racunajuci da su lepe i da su zauzete....

Gluposti... Ovo su samo price bas tih devojka "niko mi ne prilazi, jer sam tako dobra da svi misle da sam zauzeta" a ako joj neko pridje ona a otkaci jer nije dovoljno dobar za nju... :roll:

heh lepima jeste sve lakse i bolje prolaze

svaka zena moze biti doterana i to se vidi, lepse je za oko, prijatnije sa njom razgovarati

ne treba bas puno, malo garderoba, frizura, pedikir, manikir, negovati ten i kozu, obrve, malo sminke, parfem i to je to (dijeta ako treba)

i svako ce te zapaziti i dati kompliment

meni je zalosno sto vidim jako puno zena da su totalno zapustile svoj izgled :(

u okvirima jedne kulture - da.
sad, možeš ti reći da je ova ili ona npr glumica "baš gadna",
ali to nekako više znači ružnija od ostalih vrlo lepih ljudi.
tako ja nešto mislim..
Nisam mislio na stereotip lepote nego na konkretnu univerzalnu lepotu - da li postoje ljudi koji su lepi bez obzira na oblik i količinu kose na glavi, odnosno dlaka na licu npr.

Ljudi kojima sve lepo stoji, i koji uvek izgledaju super.

Back