Ја мислим да је Мари Мари једна лепа и згодна девојка...![]()
vau, bas ti hvala uljepsao si mi noc, ja isto mislim za tebe...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ја мислим да је Мари Мари једна лепа и згодна девојка...![]()

ne delim tvoje misljenje Dragane...znam mnoge dobre i JAKE koje su zeljnije od najveceg pacenika(zeljne svega)....jer niko im ne prilazi, racunajuci da su lepe i da su zauzete....
Ja sam video nocas dve MOCNE kako u paru stiklaju kuci suve vulve, a iza njih nailazi manje lepa curica koju je zagrlio manje lep decko...i ko je tu hepi...nas Dragance je malo pogresio...
Nije,jer muskarci svoje telesne nedostatke vrlo lako nadomeste keshom....porastu po par cm i smrsaju po par kg ,zubi su im belji no ikada i mirishu na najlepse prolece .Celavi ne postojedobro, to je tacno, lepota je individualna i u oku je posmatraca.
ali, slozices se da postoje neki univerzalni lepi i manje lepi ljudi. tema je bez razloga vezana samo z ajedan pol.

vau, bas ti hvala uljepsao si mi noc, ja isto mislim za tebe...![]()

Ne mora ni ljepota toliko da bude u pitanju, koliko stav i odnos prema ljudima...
Imala sam radnu kolegicu, onako ljepuskasta djevojka, ali prosjek...
To je nije sprecavalo u tome da muskarce vrti oko malog prsta i koristi za dobijanje posla, napredovanje u karijeri, razne povlastice, etc... a da pritom ne spava sa njima...

Mislis da je Bogi jedna zgodna i lepa devojka?![]()

..kad si dobra riba.
Bas juce na Tisi, drugar i ja posmatramo cure oko nas na plazi i dolazimo do gore napisanog zakljucka...Sve je lako, kad si dobra riba.
Po nepisanom pravilu, lepse bolje prolaze u zivotu i manje su stresu izlozene nego one manje lepe.
I zanima me iskustva zena...za muskarce i ne pitam, znam sta volimo.
ne delim tvoje misljenje Dragane...znam mnoge dobre i JAKE koje su zeljnije od najveceg pacenika(zeljne svega)....jer niko im ne prilazi, racunajuci da su lepe i da su zauzete....
ju koji si ti muski sovinista
Mislim, pa ja zivim od njih... 
JA??? PA ja obozavam zene...Mislim, pa ja zivim od njih...
![]()

nisi valjda grebator![]()
meni je zalosno sto vidim jako puno zena da su totalno zapustile svoj izgled![]()

Pa muskoa sponzorusa... Druzim se sa bogatim devojkama, i damama a one me za uzvrat pocaste nekim keshom...
Mislim mozda tebi zvuci odvratno, ali meni je odvratno ustajanje svaki dan ujutru i da idem na posao neki bzvz... Za Neku bednu platu. A ovako mogu da zaradim i do 200 e na noc...
u okvirima jedne kulture - da.Da li postoje univerzalno lepi ljudi?
zena treba da je verna, dobra majka, da obavi sve kucne poslove, zgodna i uvek spremna na sex, ma daj imamo i mi dusu![]()
Nisam mislio na stereotip lepote nego na konkretnu univerzalnu lepotu - da li postoje ljudi koji su lepi bez obzira na oblik i količinu kose na glavi, odnosno dlaka na licu npr.u okvirima jedne kulture - da.
sad, možeš ti reći da je ova ili ona npr glumica "baš gadna",
ali to nekako više znači ružnija od ostalih vrlo lepih ljudi.
tako ja nešto mislim..
To je statistika, a lepota se ne može izraziti u mm... ako neko ima proporcijalan nos, tj baš kakav treba po brojkama, šta mu to vredi ako je grbav?
To je statistika, a lepota se ne može izraziti u mm... ako neko ima proporcijalan nos, tj baš kakav treba po brojkama, šta mu to vredi ako je grbav?