Sve je energija

1735737482880.png

Jeste osetili prilikom ulaska u zenu razlicite energije na izlazu?
Има један руски експеримент о ткзв "таласној генетици" где се утврдило да је могуће да материца жене "сними" днк садржај у кондому (чак може да "сними" садржај уколико је семе избачено на стомаку изнад материце) па да кад једног дана од стране неког другог мушкарца дође до зачећа, дете има одређене варијанте и из днк мушкарца који је први "пришао" толико далеко те је рецимо једна рускиња родила црнче иако је са тим црнцем била неколико година пре њеног садашњег мужа са којим је затруднела.

Има један руски експеримент о ткзв "таласној генетици" где се утврдило да је могуће да материца жене "сними" днк садржај у кондому (чак може да "сними" садржај уколико је семе избачено на стомаку изнад материце) па да кад једног дана од стране неког другог мушкарца дође до зачећа, дете има одређене варијанте и из днк мушкарца који је први "пришао" толико далеко те је рецимо једна рускиња родила црнче иако је са тим црнцем била неколико година пре њеног садашњег мужа са којим је затруднела.
Zanimljivio...
ali ja nisam pronašao ništa slično pretražujući "talasnu genetiku".
Više je teorija o uticaju iz svemira i o tome kako na dnk utiče frekfencija i "zračenja" iste, koliko sam ja razumeo?

Имао је неки видео на јутјубу али нисам успео да га пронађем. Углавном радило се томе да, између осталог, рецимо може да снимиш звук здравог зуба и кад га пушташ преко ноћи после неког времена сви зуби који лошије стоје бивају исцељени. То су назвали таласна генетика

To - možda.
Reikarnacija pankreasa kod pacova...
Neznam koliko je dokazano to sa crncem i svršavanjem po stomaku... :)
Mislim da je više glasna, koju sam i ja načuo - to da ženski mozak pamti dnk svih prethodnih partnera.
Ali, ko zna? (krhko je znanje)

To mora da su rekli tom muzu da bi zena sjahala sa socijalnog.

Back