СВЕ И СВАШТА (2. део)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
hvala :)
pravim sada i pozivnice, maske i ramove za slikanje, kapice, zastavice... sve od papira sto ljudima na um pada :)
cesto se pitam zasto za to daju pare, ali ... svako ima svoje razloge...

ne pitam se glasno, naravno :D
juce sam pravila (stampala, seckala i savijala) pozivnice za rodjendan sa slikom slavljenika :aha:

ako, ako samo ti radi i neka bude što više posla, tako treba :super: :klap:

- - - - - - - - - -

opet sam menjala sličkicu u skladu sa raspoloženjem, :lol:
ako hoćete da znate kako izgleda medved na dijeti samo zvirnite na levu stranu i odmah je sve jasno :rotf:
i opet krenula vrućina, jedva čekam zimu da oladim dušu mučenu :worth:

ako, ako samo ti radi i neka bude što više posla, tako treba :super: :klap:

- - - - - - - - - -

opet sam menjala sličkicu u skladu sa raspoloženjem, :lol:
ako hoćete da znate kako izgleda medved na dijeti samo zvirnite na levu stranu i odmah je sve jasno :rotf:
i opet krenula vrućina, jedva čekam zimu da oladim dušu mučenu :worth:

Jao, nedo, avatar je VRH

- - - - - - - - - -

Ma to ako bude neko iole normalan,obicno te pitaju o zivotu i ako se ne uklapas u prosek odmah nisi normalan(sto ne razumem jer cemu tolika klasifikacija licnosti ako cemo biti svi isti?)
ehhhhhh

Eh,
u takvim situacijama,dosta dobro pomaže šetnja,što više napolju, fizička aktivnost na blagom suncu
(Od 6h pa nadalje)
Znam po sebi.
Kad upadnem u bedak,mrzi me da sepokrenem,ali ako izađem - prija mi.

pre nekoliko dana sam napravila oblande, ili nafilovala, kako god da se kaze... filom od plazme, pavlake.... odmah sledeci dan smo pojeli pola i slozili se da je dobrog ukusa. ostatak sam isekla i uredno slozila u kutiju od feta sira, koja se eto nasla cista i slobodna. kutiju stavila u frizider i danas ukapirala da danima samo ja jedem kolace, jer ni cera ni muz ne vole feta sir, i ne pada im na pamet da su u kutiji od sira ustvari kolaci... pa covek bi mogao bombu da im ostavi u kuci samo na kutiji da napise "ne dirati" :fdlan:

15822160-R3L8T8D-1000-children1facebook.jpg

- - - - - - - - - -

jel da da je sa tatama lepše druženje? :hahaha:

Облачно, испада ретка киЈшица, 22Ц, џукци мудро дремају у довратку шупе, мачке су неприсутне, вероватно су се негде завукле и спавају, чак је и Џивина полунакострешена и под стрејом... сив дан до Бога.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back