СВЕ И СВАШТА (2. део)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ali zar nema bas niko da ih pricuva?Uvek moze neko da se nadje..

Ma ne može uvek neko da se nađe - nemaš pojma koja je to muka.... niko se bre ne gura da čuva dete, a i ako ti učine jednom/dvaput, niko ti neće tek tako čuvati dete svaki dan, ceo dan... Meni je najgore kad moram da radim kad Niki ne ide u vrtić, pa kad moram da moljakam okolo ko će ga pričuvati nekoliko sati... nekada mi dođe da ga povedem sa sobom u školu :aha:

Ma ne može uvek neko da se nađe - nemaš pojma koja je to muka.... niko se bre ne gura da čuva dete, a i ako ti učine jednom/dvaput, niko ti neće tek tako čuvati dete svaki dan, ceo dan... Meni je najgore kad moram da radim kad Niki ne ide u vrtić, pa kad moram da moljakam okolo ko će ga pričuvati nekoliko sati... nekada mi dođe da ga povedem sa sobom u školu :aha:

Pa evo ja bi cuvala.Kad god me je neko zamolio uvek sam prihvatala,nikada mi nije bilo tesko.

dobro jutro drage moje
ujko nam je u poseti, pa smo se juče našetalo za sve pare, i u gradu bili, buvljak, pa posle podne i jezero...
uf...

e, a što se čuvanja dece tiče, verujem da ima puno ljudi koji iz principa neće da mole druge da im čuva decu što je totalna glupost. alajde

Dbro jutro i od mene...kafica se pije,deca doruckuju mislim dvoje dece jer ona treca jos spava.Nije nigde isla sinoc ali je sedela sa mnom do jedan.Trebali su da idu da gledaju "Paradu" ali se ona u zadnjem casu predomislila i ostala kod kuce.
Ovi najavljuju za sledecu nedelju kisu i sneg,a ja jos uvek nisam deci kupila cizme :aha:

ajd i ja jednu kaficu :kafa: pa da nastavim gde sam stala
treba Joca za sutra da pročita neku priu Biberče, al u biblioteci bilo samo na latinici, pa, iako se on kuraži da će sam pročitati, moraću ja na kraju, jer još nisu učili latinicu
da ironija bude veće, usled nedostatka knjiga u biblioteci, učiteljica im zadala da čitaju u paru, pa dok je njegov par pročitao, sad stigored na njega
pa sam išla u "šetnju" do druga da uzmemo knjigu
al dobro eto povoda za šetnju

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back