СВЕ И СВАШТА (2. део)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ZD ima ubedljivo najveću decu, ali je jedva starija od Micimacko i mene.
Tačnije 5 godina.:D

A Mmicica je mlađa od mene 2 godine, a njena deca starija od moje ihaaaaj.:heart:

Ma sve to ima neke prednosti i neke nedostatke.Imam 38, najstariji sin 18, srednji 17 i kcerka 13, iako sam prezadovoljna odnosom i uopste odrastanjem svoje dece da mi se vrati vreme mislim da ipak pre dvadeset i pete ne bih radjala.

Dobar jutar...rekli su da cemo danas konacno videti sunce...jeeee...mm i ja ipak idemo na vikend, sutra posle posla krecemo, i idemo na moreeeee...:D Bas se radujem da malo odmorimo zivce...ima samo da cutim i uzivam...:)

Inace, vidim da se prica o godinama...ja imam 30... decaka od 4 godine i curicu od 17 meseci....:heart: Mislim da je sve na vreme i po redu...planiram trece za jedno dve godine...i mislim da cu na tom stati...nekada sam zelela i cetvrto, ali ipak mislim da necemo moci postici...medjutim, ne bih bezala od toga ako se ukaze prilika...ali, sto bi rekli first thing first... :cool:

ćao žene i muški!
pa gde steeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee?
evo i mene,već sam završila jednu jurnjavu danas,išla posle vrtića do policije da uzmem broj da bi dobila novu saobraćajnu,eno ga moj brat još uvek stoji tamo i čeka,pošto je na njegovo ime,a dobio je broj 673,a ja kada sam ga ostavila bio je na redu 547...a u podne i on mora na posao,tako da veoma moguće da danas saobraćajnu nećemo dobiti....na putu do policije videla lazy(ćao lazyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy) na raskrsnici kako ide kući iz vrtića,i samo joj dala duuuuuuuuuuug znak sirenom,nije ni odmah skontala da je to za nju,i da sam to ja...hihihi...poslednji put me videla plavu,a ja sada riđa...hihihi...

dobrodošlica novim članovima na ovoj temi...
a što se godina i dece tiče,pa ja sam mnogo zakasnila,da sam imala pravog partnera,već sa 28 bih imala 4 dece i dooooooooooostaaaaaaaaaaaaaa,ali eto ovako sada sa 36 imam vraga od 4 godine,i ko zna da li će imati brata ili seku,a tako bih volela da rodim još po koje dete...eh,ne krojimo mi sami život na žalost...

....aaauuuuuu od kad ja nisam svratila u ovo mlado drustovo..:D
....malo sam vas citala, vidim ima novih drugarica, decice, neka su zivi i zdravi....ovi drugi rastu lepo, milina jedna...:)

....eto ja samo da vas pozdravim sve, uzivam sa mojom cupavom bebom kad god mogu...i saljem vam sunca i toplog
vremena da uzivate jos malo dok ne stisne zima...:zag:

Dobar jutar...rekli su da cemo danas konacno videti sunce...jeeee...mm i ja ipak idemo na vikend, sutra posle posla krecemo, i idemo na moreeeee...:D Bas se radujem da malo odmorimo zivce...ima samo da cutim i uzivam...:)

Inace, vidim da se prica o godinama...ja imam 30... decaka od 4 godine i curicu od 17 meseci....:heart: Mislim da je sve na vreme i po redu...planiram trece za jedno dve godine...i mislim da cu na tom stati...nekada sam zelela i cetvrto, ali ipak mislim da necemo moci postici...medjutim, ne bih bezala od toga ako se ukaze prilika...ali, sto bi rekli first thing first... :cool:

wow na more :kafa:
kako li je tamo sad?
da pišeš kad s vratiš, sve :rtfm:
:zag:
lepo se provedite

Dobro jutro :cao:

Mici, ima neki fazon sa tim saobraćajnim - da dođeš kad je smena (oko 2 - 3 valjda) ili uveče pred kraj, pa se raščisti gužva jer su otišli svi koji su morali, pa ostane još brojeva... a sad i agencije idu da podignu, samo ta usluga košta oko 1000 din.

Nerviramse - pozdravi mi Spliiiit :heart: Jao što bi i ja s tobom :besna: Imam tamo dve sestre i nisam ih videla 100 godina :aha:

A što se godina tiče - ja mislim da sam rekorderka teme - Imam 39 ipo, a dete mi nema još ni tLi :malav:

dobro jutro i od mene na kratko....

kako divno počela Vexy ponovo da nam otvara kafančeeeeeeeeeeeeeeee....kao u dobra stara vremena...

lazy otišao je brat juče uveče,i posvađao se,jer su mu tražili broj,a kada je bio on na redu,on je već uveliko radio,i uveče se vratio,a novih brojeva već nije bilo,pa im je turio taj broj od jutra,kao evo ga broj,ali ne možete očekivati da ljudi ceo dan čekaju,i izostaju sa posla samo zato što vi za sat vremena pređete samo 7 predmeta...i tako on dobio saobraćajnu uz svađu...važno da ga imamo...

nerviram seeeeeeeeeeeeeeeeeeee,kako ti zavidim,sutra si već na moru...blagiš tebi,oću i jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...:besna: ti lepo pripremi laganica odeću i obuću,haljinice neki lagani džemperčić,i zaboravi na ovo maglovito bljaks vreme...

Veksi nam je prava vrednica...ako nas ona ne digne na noge, nece niko... :D

Ma, ne treba mi puno odece, posto krecemo danas, a vracamo se u nedelju...Pri tom zelim da se opustim i da ne mislim o garderobi i sredjivanju...bas zelim da cutim i uzivam...:) Samo, bas nikad nisam u novembru bila na moru, najkasnije u septembru, pa malo strepim...nadam se da cemo napuniti malo baterije...

Mici, kako Gabriel napreduje kod logopeda...si zadovoljna?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back