Sve gore od goreg: Govor Vućića iz Brisela od 21:59 do 45:59

nisi ni odgledao...
Jesam... prica o nekom zvucnom topu, glupostima... teme koje pristaju zemlji poput Finske.

Mi moramo da slomimo unutrasnjeg neprijatelja isto kao Turci odnosno da vodimo politiku istocnog tipa. Znaci zabrana okupljanja, masovna hapsenja opozicionara u okviru borbe protiv korupcije, hapsenja blokadera.

Prati sve medije, emisije, podkaste i mreze... Zna ko je sta za njega rekao, zna sve moguce rejtinge, ali zato samo ne zna klastere i poglavlja za pristupanje EU...To uopste ne prati, niti ga to zanima... Za mene vec odavno jasno, od kada je dosao na vlast, mi smo na laznom putu u EU....Ne zelimo tamo od pocetka... Zato je i narod tome naucen...

Slušam, uz mnogo muke, ali slušam. Mislim da laže kada su u pitanju poglavlja za pristup EU.
Ta poglavlja su cista glupost, ionako nad nikad nece primti, zasto bi ispunjavali njihove kriterijume?
Za mene vec odavno jasno, od kada je dosao na vlast, mi smo na laznom putu u EU....
80% gradjana je protiv ulaska u EU.

Poslednja izmena:
Jesam... prica o nekom zvucnom topu, glupostima... teme koje pristaju zemlji poput Finske.

Mi moramo da slomimo unutrasnjeg neprijatelja isto kao Turci odnosno da vodimo politiku istocnog tipa. Znaci zabrana okupljanja, masovna hapsenja opozicionara u okviru borbe protiv korupcije, hapsenja blokadera.
Па да није било тог "унутрашњег Непријатеља" не би око 100 Људи било похапшено у претходних 3 Месеца...сви до једног СНС-овци,сви Руководиоци,Председници,Заменици,Секретари...што ја у најмању руку поздрављам.
Да ли је то шарена Лажа за Јавност и да ли ће ти Људи бити пуштени као Весић и Грчић показаће Време..
али да Ви ЗАХТЕВЕ нисте испунили-такође стоји.
Сами себи копате Гроб.

Pa neki kriterijumi znače unapređenje našeg društva, a to svi želimo, bez obzira primilo nas ili ne.
Mozemo da ispunjavamo one koji su sami po sebi korisni, ali ima i stetnih.
Па да није било тог "унутрашњег Непријатеља" не би око 100 Људи било похапшено у претходних 3 Месеца...сви до једног СНС-овци,сви Руководиоци,Председници,Заменици,Секретари...што ја у најмању руку поздрављам.
Otkud znas da i oni nisu unutrasnji neprijatelj a borba protiv korupcije samo povod da se ociste sopstveni redovi. Sad tako isto treba i opoziciju procesljati...

Mozemo da ispunjavamo one koji su sami po sebi korisni, ali ima i stetnih.

Otkud znas da i oni nisu unutrasnji neprijatelj a borba protiv korupcije samo povod da se ociste sopstveni redovi. Sad tako isto treba i opoziciju procesljati...
1742950169466.png

Доводите Нас нас на иВИЦУ просјачког Штапа.
ГОВЊИВЕ Мотке ће да раде па ти зови Ердогана ти помогне!
Јер ово што си до сада видео на Улицама Земље Србије-па то није НИШТА у Поређењу шта ћеш тек да видиш.

Ta poglavlja su cista glupost, ionako nad nikad nece primti, zasto bi ispunjavali njihove kriterijume?

80% gradjana je protiv ulaska u EU.
Evo i ja da prvi put lajkujem ovog SNS bota.
Ali pošto je Vučić izdajnik, on ne misli kao ti da treba da se kloni tih klastera posle Poglavlja 35 jer to znači priznanje nezavisnosti Kosova.
Upravo Vučić izdajnik radi suprotno volji građana Srbije i pokušava da otvori klastere i odlazi u Brisel i vrši izdaju.
Ok zbog toga ćemo da mu damo šut kartu, i dovedemo drugog koji će prestati da se kreće u pravcu EU zbog toga što je Kosovo 100 puta važnije za Srbe.
I po istraživanju je 85% Srbije protiv ulaska u EU
394279739_217785377986393_1589974204548649381_n.jpg

Back