Све док је Слоба „крив“ – Тачи је „невин“

_011_

Poznat
Banovan
Poruka
9.445
2ngd56u.jpg

Кушнер, Тачи, Солана

-Треба ли Београд да преговара са Хашимом Тачијем, или да, после извештаја Дика Мартија о трговини људским органима, подигне оптужницу против Тачија?


О чему ће, кад, ако и како, преговарати Београд и Приштина, не зависи ни од Београда ни од Приштине. Плашим се да то много не зависи чак ни од резолуције Европског парламента о извештају Дика Мартија. Ако се тим осовине Вашингтон- Брисел који надзире Београд договори са тимом Вашингтон-Брисел који надзире Приштину да ће се, све док извештај Дика Мартија о трговини људским органима на Косову, макар и траљаво, не буде проверен, разговори водити на нижем, техничком нивоу. „Углед“ и стабилан положај Хашима Тачија скован је у Рамбујеу. Утврдила га је Мадлен Олбрајт која је (препричавам, не цитирам!) рекла да је Хашим Тачи својим храбрим понашањем омогућио да Нато авиони полете на Србију.
Мало ли је?
Хашим Тачи је суоснивач војне базе „Бондстил“ коју, у знак поштовања према Билу Клинтону, онако из милоште, понекад називају и „Моника Бондстил“. И право је тако. Афера „Моника Бондстил“ надмашује у свим детаљима аферу „Моника Левински“. „Бондстил“ и Нато авиони довели су Тачија на положај на којем се данас налази.
Упрошћено речено, све док је Слободан Милошевић „крив“ Хашим Тачи је „невин“.

Из интервјуа Бране Црнчевића "Печату" јануар 28, 2011.

http://www.pecat.co.rs/2011/01/brana-crncevic-sve-dok-je-sloba-kriv-–-hasim-je-nevin/
 
Poslednja izmena:
Reci da 'Sve dok je Sloba kriv, Taci je nevin' je crno-belo vidjenje sveta, karakteristicno za ljude koji veruju u Zemlju Cuda i kuce od cokolade.

Naravno da je Sloba kriv. Naravno, ne samo on, ali da je kriv- jeste.

To je cinjenicno stanje.

Onaj ko kaze da je Sloba kriv,svrsava na vadjenje organa Srbima od strane tacija:)
 
Ко што постоје правда и неправда, тако стоје Србија и разни шиптари, усташе и потурице.

Слоба није кирв што се ово или оно десило. Слоба је крив што је много тога пропустио да уради. Да разбије словеначке сецесионисте, стане у одбрану РСК, РС, а потом и Космета и НАТО-ДОС инвазије. Оправдано или не, он није био довољно добар да води Србијо кроз 90е што је лако закључити из последица.
 
Dobra stvar kod Slobe je ta sto bi na njegovom mestu, neki bolesniji sovinista uradio mnogo gore stvari po Srbiju. Kao sto su one koje navodi kolega manje zlo.

Jos smo i dobro prosli, zamislite kakav bi jad od drzave bili da smo otvoreno i zvanicno 'pomagali nasu bracu preko Drine'. I zbog toga- Hvala ti Cobi.

A zamisli taj diznilend da ih uopste nismo pomagali,Banjaluka bi bila sinonim kao sada napr.Jasenovac,a ti bi na to mogao da bacas majmuna do kraja zivota,miline bozjez:D
 
2ngd56u.jpg

Кушнер, Тачи, Солана

Дакле, да се вратимо на тему. Све док режим и његови слепи следбеници и обожаваоци, подгревају паролу Слоба је крив, Тачи ће бити "невин"!

Ако ово не схватате, жалим случај, или сте ограничени, или злонамерни.
 

Back
Top