- Poruka
- 72.300
Pre neki dan ide žena resavskom, zvoni lete varnice. Danas se žena uključuje na gazelu, nakrivio se auto, ona vozi polako gura. Ne pada im na pamet da stanu i nešto urade.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Taman posla da zamene tocak. Mozda slome nokat.Pre neki dan ide žena resavskom, zvoni lete varnice. Danas se žena uključuje na gazelu, nakrivio se auto, ona vozi polako gura. Ne pada im na pamet da stanu i nešto urade.
Tamo gde je i tvoja pismenost.a gde je tvoje kavaljrestvo?
zauzete su jer drze masku od kravlje balege na faci da budu lepseA gde su feministkinje da joj pripomognu?
A gde su feministkinje da joj pripomognu?
Pa stani ti pa im zameni točak. Budi džentlmen.Pre neki dan ide žena resavskom, zvoni lete varnice. Danas se žena uključuje na gazelu, nakrivio se auto, ona vozi polako gura. Ne pada im na pamet da stanu i nešto urade.
nista od togaa gde je tvoje kavaljrestvo?
Ja da stanem a one u pokretu? Jel kapiraš da neće ni da pogledaju nego idu dok može?Pa stani ti pa im zameni točak. Budi džentlmen.
Ja reko da smuvaš nešto.Ja da stanem a one u pokretu? Jel kapiraš da neće ni da pogledaju nego idu dok može?
To se radi u biblioteci, pozorištu ili operi.Ja reko da smuvaš nešto.
mozda uvedu i letece automobileVreme je da moderna vozila uvedu gusenicare....jedno 130 na cas...
brte, 21. mi je godina na forumu. pa imam pravo na svoj pišhing stajlTamo gde je i tvoja pismenost.
21 GODINA! Jos malo pa u penziju.brte, 21. mi je godina na forumu. pa imam pravo na svoj pišhing stajl
Sta te briga onda, neka voze na sve 4 izbusene.Ja da stanem a one u pokretu? Jel kapiraš da neće ni da pogledaju nego idu dok može?