Umri_muski
Legenda
- Poruka
- 72.448
Obavezna tema cim je tu tema nejebica koju zene obozavaju da forsiraju...
Najomiljeniji mucenici zenama su svastojebi...
A jos bolje zagoreli svastojebi...e to je osoba koja placa koliko trazis......
Zbog njih lepi muskarci ne mogu mirno da zive...
Udjes negde, neka poluraspala babetina te napada, hoce da se zvekne, ti se krstis u sebi sve dok ne povezes da je nasla stan nekom svom rodjaku u BG, pa mu kao donosila da jede, dok ga nije smotala medju noge i onda on 18 godina, a ona 60, pa je rasturao , jos postala opsesivna pa mu zabranjivala druzenje sa drugim devojkama...
I tako babac misli za sebe da ima 24 godine...
A tu je medju prvih 10 najruznijih osoba koje sam video...
- - - - - - - - - -
Zaboravih da kazem kako su postale agresivne i na bazenu ako vide da si dosao sam...
Prvo te napadnu babetine, a onda tetke, od 40-45 pa tek onda kad oteras sve to, dolaze one koje trebaju.....
svastojebni predatori...izgleda imaju hijararhiju...
Najomiljeniji mucenici zenama su svastojebi...
A jos bolje zagoreli svastojebi...e to je osoba koja placa koliko trazis......
Zbog njih lepi muskarci ne mogu mirno da zive...
Udjes negde, neka poluraspala babetina te napada, hoce da se zvekne, ti se krstis u sebi sve dok ne povezes da je nasla stan nekom svom rodjaku u BG, pa mu kao donosila da jede, dok ga nije smotala medju noge i onda on 18 godina, a ona 60, pa je rasturao , jos postala opsesivna pa mu zabranjivala druzenje sa drugim devojkama...
I tako babac misli za sebe da ima 24 godine...
A tu je medju prvih 10 najruznijih osoba koje sam video...
- - - - - - - - - -
Zaboravih da kazem kako su postale agresivne i na bazenu ako vide da si dosao sam...
Prvo te napadnu babetine, a onda tetke, od 40-45 pa tek onda kad oteras sve to, dolaze one koje trebaju.....
svastojebni predatori...izgleda imaju hijararhiju...