Svaštobojne suze

Sokolica_M

Domaćin
Poruka
4.428
Plačemo kad smo tužni, sami, povređeni, razočarani... Najčešće zato...

Ali postoje i razne druge suze...
Ja, na primer, plačem kad se osećam nemoćna...

Skoro sam sedela ne terasi i mislila o tome kako sam zadovoljna svojom porodicom, prijateljima, kako je mnogo ljubavi među nama... i oblila me neka radost... i suze, naravno... a baš sam bila spokojna i srećna... :)

Zbog čega sve plačete?

Kada smeh toliko pocne da me drma, da me stomak zaboli....Ne znam da li su to radosnice, ali placem zbog bola koji samo jak smeh moze da prouzrokuje....Inace, nikad ne placem...nista ne moze da me pogodi....smrt, srcecepajuci film...bilo sta....nemam vremena da gubim suze na takve stvari....ljudi su mnogo lepsi bez suza na obrazima!!!! :)

Ja plachem od smeha i kad sam nemocjna.A nekad bzvz,ne radim nishta,i samo pochnem da plachem,bez ikakvog razloga :P
Inache,nikadnikadnikadnikad ne bih zaplakala pred nekim niti dopustila da neko vidi da me povredio i uzdrmao.

Ja placem isto kad se osecam nemocnom,kad sam povredjena tj.kad me neko bas povredi....kad mislim na moju simpatiju kako je on sad sigurno negde sa nekom devojkom,a ja stalno samo mislim na nkega....e tad bas placem!!!

katy:
Kada smeh toliko pocne da me drma, da me stomak zaboli....Ne znam da li su to radosnice, ali placem zbog bola koji samo jak smeh moze da prouzrokuje....Inace, nikad ne placem...nista ne moze da me pogodi....smrt, srcecepajuci film...bilo sta....nemam vremena da gubim suze na takve stvari....ljudi su mnogo lepsi bez suza na obrazima!!!! :)
Jbt. Sonja koji si ti filozof ma za medalju..ne places aaa???? Devojka od kamena..:) ma ludnica...sta da se radi kada je tako...:) Devojka vesele prirode..:)

E da, da vam ja kazem zasto placem...e ovako ja sam jako osetljiva osoba i placem stalno kada se iznerviram i slicno..i kada me neko ispali u stanju dam da zaplacem..a pogotovu zbog drugarica...:) to nije ni zdravo koliko sam puta plakala zbog drugarica..:)

placem kada se setim nekih ljudi kojih vise nema i trenutaka provedenih sa njima, kada me neko iznervira, kada se nadjem u bezizlaznoj situaciji... uglavnom ili kada se osecam, prisecam, ili kada gledam nesto tuzno... ali nikad nikad ne placem kada me nesto boli (rana, opekotina, udarac...)

Back