Aruena*
Buduća legenda
- Poruka
- 34.821
Opušteno kao ti
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Opušteno kao ti
Tesko jeOpušteno kao ti![]()

Sto se znojis?Pa ne mislim ni ja ali se trudim![]()

Pa mozak me boliSto se znojis?![]()
Cekaj, stani, gde, pa kad preNit mislim, nit se trudim, sutra je ponedeljak, dobro veče i laku noć .

Uf, smanji intemzitet.Pa mozak me boli![]()
Cekaj, stani, gde, pa kad pre![]()
Brz je ponedeljak.Ala svi zure nekuda.![]()

Da je bar u 07.10. :/Radim prepodne, živa nisam za svoj slučaj buđenja u 7h![]()
Pa i ja ustajem u 7 ali pokusavam da ignorisem satRadim prepodne, živa nisam za svoj slučaj buđenja u 7h![]()

I ja, zato imam 8 alarmaPa i ja ustajem u 7 ali pokusavam da ignorisem sat![]()

U moje vreme, samo pevaljke nisu radile ponedeljkomSvi trcite na spavanje samo ja kuliram.
Ponedjeljkom ne radim skoro nikad.
Svi trcite na spavanje samo ja kuliram.
Ponedjeljkom ne radim skoro nikad.
Uze mi rec sa tastature.U moje vreme, samo pevaljke nisu radile ponedeljkom![]()
Necu se ja leba najesti od pevanja.U moje vreme, samo pevaljke nisu radile ponedeljkom![]()
A on, kao namagnetisan za tobom.Pa i ja ustajem u 7 ali pokusavam da ignorisem sat![]()
Sve na po sat vremena.I ja, zato imam 8 alarma![]()

Si normalan, čas mi počinje u 8 h ,hoćeš da čitaš u blicu :užas, nastavnica zakasnila na čas, roditelji u štrajkuSve na po sat vremena.![]()

Ma kome pricas, znaci svako jutro se budim kao da imam tezak mamurluk, obucem jednu carapu pa trazim drugu, pa kad je konacno nadjem onda sednem da odmorim, pa kad dodjem do daha, navucem nogavicu, pa opet sednem ...I ja, zato imam 8 alarma![]()

E, ne znaš ti koje su muke navući sanjiva unihop, nikad ne znam gde mi je druga nogaMa kome pricas, znaci svako jutro se budim kao da imam tezak mamurluk, obucem jednu carapu pa trazim drugu, pa kad je konacno nadjem onda sednem da odmorim, pa kad dodjem do daha, navucem nogavicu, pa opet sednem ...
I tako, ni sam ne znam kako dodjem na posao![]()
Ma kome pricas, znaci svako jutro se budim kao da imam tezak mamurluk, obucem jednu carapu pa trazim drugu, pa kad je konacno nadjem onda sednem da odmorim, pa kad dodjem do daha, navucem nogavicu, pa opet sednem ...
I tako, ni sam ne znam kako dodjem na posao![]()
Mism, uvidjate problem i dalje ne spavate u carapama/unihopu.E, ne znaš ti koje su muke navući sanjiva unihop, nikad ne znam gde mi je druga noga![]()