Kafana Kompjuterska svaštara

U redu.nisam hteo da ti nalazim Emmi,ili WinWin,jer ih mnogi izbegavaju,a ne mora da znaci da nisu u redu.nego vidi ako mozes naci,bar od 240 Gb,nije neka razlika u ceni,a znacice ti za mesto i OS-a i druge particije,za odlaganje vaznih podataka.
шта подразумеваш под важним подацима? Тај лаптоп у који хоћу да уградим ми служи за један онлајн посао, не треба ми за складиштење података.
 
Slazem se, ovo skroz ima smisla, lepo argumentovano. Predlozicu kolegi da se napravi jedna tema sa novinama iz sveta tehnologije, koja bi mogla da bude lepljiva. Mada, mislim da bi takvi postovi mogli da idu i u "kafanu" za ovaj podforum
Lepo da bar neko razume..Ali tvoj kolega ocigledno ne razume..3 teme za 20 minuta je otvorio!! I prati sad bice 100 pregleda a 2, 3 ili nijedan odgovor..I uskoro ce biti na prvoj stranici samo njegove teme..! Mozda to covek I zeli, neki complex, sta li..?
 
Što volim ovo kada napišu da je vek trajanja SSD-a

MILION SATI


Paz' da ne potraje 114. godina :mrgreen:
Zgodna zezancija, ali, znaš li da je trajnost, sigurnost i čuvanje digitalnih podataka posebna NAUKA!? Kada je pećinski pračovek nešto uklesao ili nacrtao na kamen, to mi i DANAS vidimo i čitamo! A šta bi nakon 10 000 godina ostalo od svega ovoga što mi danas piskaramo i spremamo na razne 'privremene' medije?
 
Za Intel će 10nm nod biti manje produktivan od 14nm i 22nm

Za Intel će 10nm nod biti manje produktivan od 14nm i 22nm


Intel je podelio neka zapažanja o 10nm, ističući da je 10nm proizvodni proces manje produktivan u poređenju sa 14nm i 22nm procesima.

Ovo ne predstavlja iznenađenje, s obzirom na to koliko dugo već Intel ima probleme sa 10nm nodom. U jednom trenutku čak su gotovo svi pomislili da će Intel u potpunosti preskočiti 10nm proizvodni proces.

Intel, međutim, gaji velike nade i očekuje da će povratiti svoju vodeću poziciju na tržištu preko 7nm proizvodnog procesa, a takođe pominje vođstvo u 5nm.

George Davis, Intelov šef finansija, ističe da 10nm neće biti najbolji nod koji je Intel imao. "Biće manje produktivan nego 14nm i 22nm, ali je kompanija uzbuđena zbog poboljšanja koja ju eostvarila i očekuje da će 7nm period započeti značajno boljim performansama krajem 2021. godine", ističe Davis.

Izvor: Overclock3d
 

Back
Top