Svastara za pitanja oko tehnike

Umri_muski

Legenda
Poruka
66.774
Ne znate nesto sta radi , a ai vam nije od pomoci , postavite pitanje ovde..

Npr , eto ja
https://luxiheat.wellheater.com/che...1xaSUyQnN4d3k1cm80MWtYUkR2VFFQNXNURVElM0QlM0Q.

1734512546919.png

Blage veze nemam kako ovo moze da funkcionise onako kako je napisano , da je 90% usteda, i da se koristi neki princip koji ja nisam cuo da postoji u fizici.
A da sredi hladnocu od 10C za 10 min, a da nije 3kWh...

Jos se utakne kao nocno svetlo u utikac u zidu , kao da je 1kWh...

Znam mirise na prevaru, ali zato i postoji svastara....
Da pokaze koliko je bezobrazluk ljudi otisao preko svih granica, ali mozda postoji i proizvod...mozda i ne..

Koristim ja infrared 400W i na nuli mi je cak malo i pretoplo, ali taman nek bude, ali cim je 6C mnogo je 400W....ali to je cisto povrsinska temperatura i za 20kvm...
ali za 1200 dinara, mora da priznam za svakog ko je fiksiran za mesto , kao kompjuteras , poprilicna je usteda u odnosu na konvekciono grejanje, ne konvencionalno , uvek mora da naglasim...

A otud i ono moje svidjanje sistema od 8kg koji imaju cop 3,5 i vise...jos za ove temperature malo iznad nule, ili nula, to je dusu dalo , mozda izgura cop i preko 5...

Naravno ja sam nekad naivan, jer npr ko bi meni verovao da oblik poklopca donosi ili odnosi mnogo kod toplote kuvanja, tj moze da ustedi pri kuvanju...

E sad, meni je to kod nekog cookera bilo cudno , sa rupom na sredini da bi usmerio tok toplog vazduha....ali sam probao bez rupe u sredini , ali usmerenog vazduha i radi posao , znaci stvarno imam visu temperaturu do 30% , sto je zeznuto mora da se pazi , ako stalno dizes poklopac na 3 min, onda ne menjas nista, ali ako ga ne dizes 10 min, e onda mora da smanjis inace ode temperatura duplo...

Tako da iz svog iskustva znam da mala promena moze mnogo da donese koristi i praktike, samo naravno to ostaje samo za mene, ostali nek se rugaju, kao citaoci, ili moja familija...koji su po estetskom ps, kako grupa kaze....nemoj da te ko cuje parola...

Ne znate nesto sta radi , a ai vam nije od pomoci , postavite pitanje ovde..

Npr , eto ja
https://luxiheat.wellheater.com/che...1xaSUyQnN4d3k1cm80MWtYUkR2VFFQNXNURVElM0QlM0Q.

Pogledajte prilog 1659083

Blage veze nemam kako ovo moze da funkcionise onako kako je napisano , da je 90% usteda, i da se koristi neki princip koji ja nisam cuo da postoji u fizici.
A da sredi hladnocu od 10C za 10 min, a da nije 3kWh...

Jos se utakne kao nocno svetlo u utikac u zidu , kao da je 1kWh...

Znam mirise na prevaru, ali zato i postoji svastara....
Da pokaze koliko je bezobrazluk ljudi otisao preko svih granica, ali mozda postoji i proizvod...mozda i ne..
To je obična grejalica od 800 vati.

To može da ugreje eventualno malo veći špajz.

A struju troši kao blesavo.

Najefikasnije standardno električno grejno telo je toplotna pumpa.

Back