Svasta sam cuo ali ovo je ludo totalno

Sad mi kaze lik da je raskinuo sa curom samo zato sto nije vise imao novaca da uvek plati racun u kaficu.:eek:

Kaze da je njega blam da mu cura placa i on je zbog toga raskinuo i kaze da mu je tesko, ali da je bolje tako.

Sta mislite da li je to ogromna retardacija u muskoj glavi?

Pa meni ga nesto zao.... Ali kakva je i ta cura,brateee.... Jadnicak....njega blam....pa on je neka dobrica....

Ne raskida se veza od 2 godine zbog toga, toliko se valjda poznaju za to vreme. Ne bi on mogao da slaže da je nešto drugo, valjda devojka zna da li on radi i koliko može otprilike da zaradi.
Možda uopšteno nema para, da se ženi, za stan itd, pa se zato oseća nedoraslim...

a ako taj skrca 35 god i idalje nema para da se zeni,za stan i ostalo,nego idalje zivi kod mame,koja je njegova persprektiva?cemu taj da se nada?:roll:

a ako taj skrca 35 god i idalje nema para da se zeni,za stan i ostalo,nego idalje zivi kod mame,koja je njegova persprektiva?cemu taj da se nada?:roll:

ajde realno...koliko ljudi u 35 ima kintu za stan i ostalo??
moze uz neki kredit...ali automatski manje kinte imash...placash ratu...

koliko ljudi znam,koji su u tim godinama...bilo da su sami...ili u braku...pa zive kod svojih...
***...nemaju svi platu 1000evrica...pa da lako plate ratu...i ostalo...i da im ostane za normalan zivot...

Sad mi kaze lik da je raskinuo sa curom samo zato sto nije vise imao novaca da uvek plati racun u kaficu.:eek:

Kaze da je njega blam da mu cura placa i on je zbog toga raskinuo i kaze da mu je tesko, ali da je bolje tako.

Sta mislite da li je to ogromna retardacija u muskoj glavi?

ogromna.
i koliko mu je dugo trebalo da shvati da ga mala tapira ?

je.bem ga nenormalnog .

papak je shto je u opshte pustio da ga toliko muze...
neko je vec napisao da placa devojkama pice...pa makar ga smatrali klasichnim balkancem...ili tako neshto...
slazem se...ali...ako je to vec ozbiljnija veza...nema nishta loshe da i ona njemu plati pice...mada...i to izbegavam...

sve u svemu...ispao je shaban...bolje da joj je davao neshto drugo...pa neka ga muze do mile volje... :per:

matora je ova tema al' ajd' sad...
meni decko ne da da platim pice u kaficu ili hranu,bilo sta :S
kaze,to ti je isto kao da si mi opalila samarcinu pred svima :/
ali se zato ja uguram nekako,pa paltim neke druge stvari i tako odrzavamo ravnotezu :)
nije mogao reci da je dikintiran,pa ondak u toj vezi nema ni poverenja ni razumevanja ni ljubavi.
zu ende

Back