svasta ima za videti...

ariela

Aktivan član
Poruka
1.483
Eto zbog jedne teme na psihologiji ajde da se malo salimo na svastari i cudom cudimo...Kad odete kod nekog u goste ili svratite slucajno u stan da li ste videli nesto sto vas je zacudilo zasmejalo a mozda i uplasilo...Evo ja cu prva o necemu sto me je zasmejalo a mozda nije trebalo...Tip stavio na zid umetnicku sliku...ulje na platnu...njegova rodna kuca...dvoriste drvece tarabe...iza kuce nesto kao stala svinjac...ma sve u originalu naslikano...kuca negde u nekoj nedodjiji...lepo reklo bi se eto zavicaja pred ocima cim se probudi..E sve bi bilo ok da on nije izrezao svoje i decije slike iz albuma i polepio ih po prozorima od kuce...Kao on i cerka pricaju a ide druga cerka puticem imase im..a ispred kuce velika slika slepera koji je vozio po Evropi..zajedno sa nekom erotskom slikom kakve vec soferi imaju...bivsu zenu smestio u taj svinjac iza kuce a malog petla od plastike stavio na ogradu...seoska idila nema sta..steta sto nisam imala foto aparat da to slikami ovde prezentujem...stvarno ne znam odakle te ideje...

Back