- Poruka
- 24.432
Не смрди када је опереш под водом од дима а када је ставиш у лонац са пасуљем уффффффbutkica mi smrdi..
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Не смрди када је опереш под водом од дима а када је ставиш у лонац са пасуљем уффффффbutkica mi smrdi..
ti samo o mojim butkicama mislis tabeokupaj se
f u j !Не смрди када је опереш под водом од дима а када је ставиш у лонац са пасуљем уфффффф
pa kad sam ih video..urezale su se u memorijuti samo o mojim butkicama mislis tabe
nisi ti nista videopa kad sam ih video..urezale su se u memoriju
naravnonisi ti nista video
neznam ja jedem prazan pasulj. A kiso kupus jedem kuvani, podvarak, sarme...najvise u pasulju volim kiseli kupus @Reefer debeli ti znas o cemu pricam
Jesi li mu pakazala fotku tvoje babe, milsim da bi mu se svidela?ti samo o mojim butkicama mislis tabe
Ja je malo i prokuvam pre dodavanja u pasulj.Не смрди када је опереш под водом од дима а када је ставиш у лонац са пасуљем уфффффф
Pasulj i sočivo bez mesa, ali zato neki dobar suvi komad u kiselom kupusu, mmmmmmmmJa je malo i prokuvam pre dodavanja u pasulj.
ti si lazni Licaninneznam ja jedem prazan pasulj. A kiso kupus jedem kuvani, podvarak, sarme...
nisam,samo butkiceJesi li mu pakazala fotku tvoje babe, milsim da bi mu se svidela?
I lovorov listPasulj i sočivo bez mesa, ali zato neki dobar suvi komad u kiselom kupusu, mmmmmmmm
ti si lažna ličinkati si lazni Licanin
e onda ništa to mu nije lepo.nisam,samo butkice
nije tako pricaoe onda ništa to mu nije lepo.
On inače ne zna šta pričanije tako pricao
nemoj da si ljubomoranOn inače ne zna šta priča
i jedna zlica vegeteI lovorov list
Ma ko ga... piiiiiiiiiiiiiiiiiinemoj da si ljubomoran
nema piiii ni za tebeMa ko ga... piiiiiiiiiiiiiiiiii
Aj dođi i donesi na poklon par kutija Dolce Gusto Cortado kafe. Ja sam spremio ovo za tebe.nema piiii ni za tebe
Jes videla kako se drmaju podložene sise u korpama? ko pudnig ili nedajbože pihtije, a bradavice ko jaje na oko skakuće, da ovrljaviš od drmusanja...Švarglu sam jela dok ju je moj deda pravio, više nikada posle toga.
Pihtije ne volim, ne zbog sastojaka već zato što se tako drmusaju.
Ovo sam ranije pravila, za neke žurke i proslave. Pravila ali nisam probala.
Zbog drmusanja
Pu pu!i jedna zlica vegete