andjelijaa
Veoma poznat
- Poruka
- 10.012
hvala ti ali nesnajka, naučnici sa zapad su se prijatno iznenadili da posna krmećina povoljno utiče na ljubav posle kusanja
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
hvala ti ali nesnajka, naučnici sa zapad su se prijatno iznenadili da posna krmećina povoljno utiče na ljubav posle kusanja
ajde ajde snajka, da ti se ne je' ne bi ti bila ovdehvala ti ali ne
nisam ti ja snajka juhuuajde ajde snajka, da ti se ne je' ne bi ti bila ovde
tako je tetka, konačno si priznalanisam ti ja snajka juhuu
vise volim butkice jer su blize picerijikakva je onoo nogaaa FUUUUUJ
"Vukajlija PET U GLAVU - Vrh, mnogo dobro, najbolje"
Švargla ili pihtije šta vam je ukusnije?
pa to je svinjski papak - izgleda uzasno na prvi pogled al bez svinjske nogice nema piktijekakva je onoo nogaaa FUUUUUJ
smiri sevise volim butkice jer su blize piceriji
polako sa zatvaranjeОдговори написани,гласање завршено хвала свима,закључајте тему.
izgleda uzasno i na drugi pogledpa to je svinjski papak - izgleda uzasno na prvi pogled al bez svinjske nogice nema piktije
e sad gadno izgleda, ali je cista lepota = protein + kolagen - ako hoces da budes lepa! Mega zdravo.
U malim količinama i jedno i drugo i treće i četvrto...uz vruć domaći lebac...
Švargla se pravi od mesa sa svinjske glave, krvavice i onaj drugi djavolak od iznutrica, a pihtije od očišćenih nogica.
Naravno i dimljena crevca i sve to samo od proverene snajke...a snajke to očiste bolje nego što bih ja....ako su zadovoljne ili gurmani...
ne foliraj andjelija ispašće da ne voliš ni riblju čorbu...