Švalerska dozvola

gost 192266

Elita
Poruka
23.388
pre neki dan slušam priču dva čoveka, priča je išla u smeru da vara ženu i ona to zna, čak mu je dozvolila jer je boli ***** za njega al su i dalje u braku zbog dece :roll:

e sad o samom slučaju ja i ne bi pisao, nego naletih na nešto što mi bilo zanimljivo.
dakle, šta mislite o uvođenju Švalerske dozvole?
kako odrediti kategorije, koje uslove treba ispunit da se ista dobije?

Prilozi

• 44699_426747111851_377366401851_5480460_8265681_n.jpg
    44699_426747111851_377366401851_5480460_8265681_n.jpg
    51,9 KB · Pregleda: 199
ovo je užas kuda ide ovaj svet ja bi da sam pedes peto godište ili barem šezdeseto :neutral:
slažem se, bar bi mogla reći da si nešto i proživela
Ne znam, ali meni je to malo uvrnuto :lol: Mislim da im je prodaja išla bolje nego cvećarama :mrgreen:
da, sve što je nakaradno dobro ide
a jel moze da se padne na ispitu za dozvolu???

ne znam, ja za ovo čuo tek nedavno, pa otvorih temu, ima ovde na forumu iskusnih, možda neko već ima dozvolu, pa da posavetuje zainteresovane, kako? šta ? ima li polaganje na poligonu.......

Još kada bi ta dozvola mogla da opere i savest njihovu...:mrgreen: Uvrnuto i nije normalna pojava. Eh, šta ljudi sve ne bi izmislili da svoje grehe učine andjeoskim makar u očima drugih. Nema, sta...uvrnuto. I pomalo bolesno, moram priznati. Ko hoće da te vara, varaće svakako, ne treba njemu dozvola . Kuda ide ovaj svet? :( :kiss:

pa svalerska dozvola je obavezni deo pri svakom svaleranju...tu su uneti osnovni podaci o alatu...duzina precnik, koliko je rabljen, tehnike, duzina trajanja, godina registracije kad istice i ostali bitni podaci..naravno da se svalerska dozvola razlikuje od svalerske dozvole krstinih ebaca...oni imaju sve optimalno...i svaleraju se nograniceno sa alatom ne manjim od 25
tako da komsinice sestre od tetke sinovljevog najboljeg druga brata od strica prvo prijavis na krstu da osvoji sve potrebne optimlne uslove za svalerisanje..i onda uz vazecu dozvolu krene da krese...redom:D

pa svalerska dozvola je obavezni deo pri svakom svaleranju...tu su uneti osnovni podaci o alatu...duzina precnik, koliko je rabljen, tehnike, duzina trajanja, godina registracije kad istice i ostali bitni podaci..naravno da se svalerska dozvola razlikuje od svalerske dozvole krstinih ebaca...oni imaju sve optimalno...i svaleraju se nograniceno sa alatom ne manjim od 25
tako da komsinice sestre od tetke sinovljevog najboljeg druga brata od strica prvo prijavis na krstu da osvoji sve potrebne optimlne uslove za svalerisanje..i onda uz vazecu dozvolu krene da krese...redom:D
:klap:

Back