Свакога можеш да лажеш осим себе

Ja mislim da je najlakše da sam sebe slažeš
Па најлакше можда
Ako dugo potraje da lažeš samog sebe onda to postaje nova istina
Ал те онда тело или нешто већ опомене да није твоја истина. Тако да се ипак вратиш на почетак. Не иде све из мозга

Jel se slažete vi sa izjavom: Svakoga možeš da lažeš osim sebe?

JEl ovo na Banović Psihologiji?
A Svaštara... dobro ...

Dakle odgovor je - DA
Ljudi sebe itekako dobro slažu
Primer - slažeš sebe "najzad prava žena" ili "najzad auto koji meni treba" ili "treba mi ova grafička karta"
A što ljudi vole sebe da slažu da im je besna rata za iPhone nešto što će da im bude prihvatljivo
Potpišu ugovor, smaraju mesec dana sve po firmi po ceo dan nita ne rade, dodje račun za prvu ratu vrište opet ne rade sad su pod stresom

Poslednja izmena od moderatora:
JEl ovo na Banović Psihologiji?
A Svaštara... dobro ...

Dakle odgovor je - DA
Ljudi sebe itekako dobro slažu
Primer - slažeš sebe "najzad prava žena" ili "najzad auto koji meni treba" ili "treba mi ova grafička karta"ž
A što ljudi vole sebe da slažu da im je besna rata za iPhone nešto što će da im bude prihvatljivo
Potpišu ugovor, smaraju mesec dana sve po firmi po ceo dan nita ne rade, dodje račun za prvu ratu vrište opet ne rade sad su pod stresom
Jeste li srecni onda kad slazete sebe?

Poslednja izmena od moderatora:
Jeste li srecni onda kad slazete sebe?

e to je drugi par rukava...
i zavisi od kvaliteta ličnosti koja sebe ubedi u nešto

recimo ja sam sebe ubedio da mi treba licenca za Windows 11 Pro i Office 2021 Business
i tu sam zadovoljan

ali, o avaj, kasno sam se priključio pa je došao red na Office 2024, cena ista
E, ali sam sebe ubedio da mi bolje da kupim ovaj kombinovani vazduhočistač za isti iznos
Realno 2024 je samo našminkan a te neke nove opcije niko normalan ne koristi, sve je na nivou Officea 2000
dakle daj nešto novo da vidim... i rešim vazduhočistač
I OPET SAM POBEDIO! :srecan:

Back