- Poruka
- 84.377
Jel se slažete vi sa izjavom: Svakoga možeš da lažeš osim sebe?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jeste, ali cemu...Ja mislim da je najlakše da sam sebe slažeš
Obično je tako lakše da se nosiš sa životomjeste, ali cemu...
ali gte kad tad lupne istina..Obično je tako lakše da se nosiš sa životom
Ako dugo potraje da lažeš samog sebe onda to postaje nova istinaali gte kad tad lupne istina..
Па најлакше мождаJa mislim da je najlakše da sam sebe slažeš
Ал те онда тело или нешто већ опомене да није твоја истина. Тако да се ипак вратиш на почетак. Не иде све из мозгаAko dugo potraje da lažeš samog sebe onda to postaje nova istina
nije tacno..Ako dugo potraje da lažeš samog sebe onda to postaje nova istina
ih, blizanci mogu i to.Jel se slažete vi sa izjavom: Svakoga možeš da lažeš osim sebe?
Jel se slažete vi sa izjavom: Svakoga možeš da lažeš osim sebe?
Jeste li srecni onda kad slazete sebe?JEl ovo na Banović Psihologiji?
A Svaštara... dobro ...
Dakle odgovor je - DA
Ljudi sebe itekako dobro slažu
Primer - slažeš sebe "najzad prava žena" ili "najzad auto koji meni treba" ili "treba mi ova grafička karta"ž
A što ljudi vole sebe da slažu da im je besna rata za iPhone nešto što će da im bude prihvatljivo
Potpišu ugovor, smaraju mesec dana sve po firmi po ceo dan nita ne rade, dodje račun za prvu ratu vrište opet ne rade sad su pod stresom
Jeste li srecni onda kad slazete sebe?
Ma hajde kada lupne ali kada zvekne šamarčinu!ali gte kad tad lupne istina..
Слажем се.Свако дубоко у подсвести зна шта је истина,па заправо не може да лаже себе.Jel se slažete vi sa izjavom: Svakoga možeš da lažeš osim sebe?
Ne slažem se.Слажем се.Свако дубоко у подсвести зна шта је истина,па заправо не може да лаже себе.