Svako ko na ovogodišnjim izborima glasa za DS glasa za koaliciju SNS-DS!

Iz pouzdanih izvora sam saznao da će posle izbora, SAMO AKO NE BUDE DRUGOG REŠENJA, tj. ako koalicije oko SNS i DS ne budu mogle samostalno da sastave Vladu, tj. ako se opet nađu neke budale da glasaju za DS i njihove satelite pored svih ovih laži i prevara, verovatno SNS i DS sastaviti sledeću Vladu. Ali kao što rekoh, to će se desiti u krajnjoj nuždi i to će biti teška izdaja glasača, birača pa i Srbije od strane SNS i SNS će tada opasti podrška u narodu. Ali, da se to ne bi desilo, treba sprečiti budale da glasaju za DS jer bi tako glasali za izdaju svojih principa i za ovu izdajničku koaliciju. DS bi u tom slučaju ponovo izdala svoje birače sklapajući koaliciju sa SNS kao što ih je već izdala sklapajući semafor Vladu sa SPS.

Dakle, ta izdajnička koalicija će se desiti samo u slučaju da dovoljno budala i naivnih slikara glasa za lopovsku DS i da nema druge. Zato je bolje da što više ljudi glasa za SNS da bi SNS u paketu sa ovim kombi strankama mogla da formira sledeću Vladu. Pozivam glasače DS da se konačno otrezne i opamete i da na sledećim izborima glasaju za SNS. Mnogo je bolje da SNS samostalno formira Vladu nego da dođe do izdajničke koalicije DS i SNS koja bi razočarala i iznevererila i glasače SNS i glasače DS.

Dakle, svako ko glasa za DS automatski glasa za koaliciju sa naprednjacima. Zato nemojte to da radite. Nemojte da budete izdajnici nego glasajte za SNS da bi mogli samostalno da sastave Vladu.

Pouzdani izvori.....jaoj živote...:worth::worth:
:rotf::rotf:
Ovo je užaš.....ne znaš dali da plačeš ili da se smeješ...:think:
 

Back
Top