Svaki penis je dobar?!?

Kad gledam ribe na Cam nikad nije labav :mrgreen: mozda nakon 5-6 Cum-a :lol: jer one sta ? one su gole trljaju, pale te, sisu dildo :heart: i ko moze biti labav u toj atmosferi ? :per: :aha:

Forum je drugo osim slova i slika ne vidis nista za napaljivanje ili erekciju :)

Koliko nas lozite toliko cemo biti Hard :zper: i koliko mi vas palimo toliko cete biti WET :rumenka: ili horny :per:

Prosta je logika :aha:

moji roditelji su poceli da se zabavljaju 19.08.1976. svadba je bila 17.10.1976.i bio je to jedan divan brak,nikad nisu izlazili jedno bez drugog,nikad se potukli,svadjali se ko i sav svet ali nista strasno.i trajalo je 21god sve do smrti mog oca.znaci moze da uspe.ali retko.moja keva jos nije imala drugog

Netacno i ko tvrdi drugacije ili nema pojma ili laze zarad politicke korektnosti. Malo je malo, mekano je mekano, nesposobno nesposobno...

Da li je moguće da žene imaju isto misljenje kao nas kolega?
Zene su mnogo manje sramezljive od muskaraca (...to sto odma ti ne kazu "mala, imas dobre sise" je zato sto ih ti i nemas, a to sto ne prilaze prve je simbolika za "ne volim da smetam, a ako treba saradnja (razgovor), evo sjedim tu i pijem pice"...), tako da, ako im je duzina stvarno, stvarno tako bitna kao sto neki pricaju, one bi to i pitale cim im pridjes. A to se i vidi ako nosis farmerke koje nisu presiroke, ili trenerke, a ako se koristis trikom siroke gace a uske farmerke one to provale - to da si lazov...

Zene su mnogo manje sramezljive od muskaraca (...to sto odma ti ne kazu "mala, imas dobre sise" je zato sto ih ti i nemas, a to sto ne prilaze prve je simbolika za "ne volim da smetam, a ako treba saradnja (razgovor), evo sjedim tu i pijem pice"...), tako da, ako im je duzina stvarno, stvarno tako bitna kao sto neki pricaju, one bi to i pitale cim im pridjes. A to se i vidi ako nosis farmerke koje nisu presiroke, ili trenerke, a ako se koristis trikom siroke gace a uske farmerke one to provale - to da si lazov...

Iskusno :malav:

Da li je moguće da žene imaju isto misljenje kao nas kolega?
Neke i imaju ;)

Još jedna tema o kvaliteti i kvantiteti...
ispada kao da sve ovisi samo o muškarcu, a mi treba samo da zauzmemo dobar položaj
Tačno, za lep ugođaj je ipak potrebno dvoje koji se kvalitetno dopunjuju.
I sve počinje iz glave, ako se sviđaš devojci i ako joj raspališ maštu, onda sve ostalo legne lepo na to.

Ali da žene vole da vide natprosečan - vole, ali pre svega da je u punoj snazi. To jeste snažan afrodizijak za lepši pol. :)

Back