EnjoytheSilence
Elita
- Poruka
- 22.458
Da li je moguće da žene imaju isto misljenje kao nas kolega?svaki penis je dobar..
vestina i da udaris tamo gde treba igra glavnu ulogu..![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da li je moguće da žene imaju isto misljenje kao nas kolega?svaki penis je dobar..
vestina i da udaris tamo gde treba igra glavnu ulogu..![]()
pu, prvi
Da li je moguće da žene imaju isto misljenje kao nas kolega?
i kakvo je vase iskustvo kolega?
Svaka rupa ima svog misaDa li je moguće da žene imaju isto misljenje kao nas kolega?
Dal je moguće da si ti tako opterećen da citatom otvaraš temu, da nisi "postigo"rečenicu da sklopiš
?
Još jedna tema o kvaliteti i kvantiteti...
ispada kao da sve ovisi samo o muškarcu, a mi treba samo da zauzmemo dobar položaj![]()
Pišem iz kafane, pricamo o politici. Nemam vremena za detalje. A što tebe boji ***** kako sam ja temu otvorio?
I jel vam je prosecni, izpod proseka, nadprosecni ili ovaj sto prelazi sve granice?
I jel vam je prosecni, izpod proseka, nadprosecni ili ovaj sto prelazi sve granice?
Zavisi sta ti treba...
ispod natprosecnog..
Bilo je slucajva da su izbegavale pozu da sednu na njega i da im stavim noge na ramena jer ih boli dok sa ostalim pozama funkcionisu savrseno,,![]()
nesto ih boli unutra..neaam pojma zasto ?Meni velicina/duzina nista ne znaci ..mnogo mi je vaznije ko je vlasnik
- - - - - - - - - -
Pa to nije zbog velicine![]()
Da li je moguće da žene imaju isto misljenje kao nas kolega?
nesto ih boli unutra..neaam pojma zasto ?
Cekaj bre jer ti ja licim na amatera..?Moze biti prekratka pred igra i los polozaj![]()