Svaki, koji pogleda na ženu požudno, već je u srcu svojemu učinio s njom preljubu!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
:twisted: ... htela alimentaciju...

Tema o sisama i dupetima i iskopanim ocima i crnim vrecama i mene ne zovete?!...
Bagro nijedna...

Pa klasika...na ovakvim temama žene se ili etiketiraju, ili ponižavaju...ali da se zna da je krivica samo njihova...dobro je što malo ima onih koji tako razmišljaju. :mrgreen:

Gde ga ostaviste... :mrgreen:

Nego, nikako ne mogu da saberem u tintari to tvoje da ne gledas zene sa pozudom... ako dobro rastaborih... pa lebde pitanja:
Imas li koitus, from time to time?...
Ako imas, sprocu koga to upraznjavas?...
I cime to pravdas kod nadleznih?...

Pa TO ti je bre najbolja religija. Svo to katolicko sviranje kukuruzu o preljubi i uzasu koji ide uz to nema nikakve veze sas nasim ucenjem.
Mozes ti da prevaris zenu ako BAS ne moz da izdrzis. Ali mozes pos da molis za oprost.
OPROST!!!! Dragi moji i jos draze moje. Oprost!!! To je najvaznije.:gace:

Pa TO ti je bre najbolja religija. Svo to katolicko sviranje kukuruzu o preljubi i uzasu koji ide uz to nema nikakve veze sas nasim ucenjem.
Mozes ti da prevaris zenu ako BAS ne moz da izdrzis. Ali mozes pos da molis za oprost.

Zašto bi molio za oprost ako se ne kaješ...i ako si svesno to uradio...i ako ćeš opet?
Možda ti sledeći put kočnice popuste još više...pa se opet opravdaš time da nisi mogao da se uzdržiš...:rtfm:

Zašto bi molio za oprost ako se ne kaješ...i ako si svesno to uradio...i ako ćeš opet?
Možda ti sledeći put kočnice popuste još više...pa se opet opravdaš time da nisi mogao da se uzdržiš...:rtfm:

Pa ne mora da moli. Ako se ne kaje,nek se razvede i cao. Ako se kaje, nek moli i bice mu oprosteno.
Lepo Isus rece.

" Trazite i bice vam dato";)

Oprost pred zhenom ili pred bogom ?:mrgreen:

Pa ne mora da moli. Ako se ne kaje,nek se razvede i cao. Ako se kaje, nek moli i bice mu oprosteno.
Lepo Isus rece.

" Trazite i bice vam dato";)

Nije razvod rešenje, ako je on to već uradio, dok je bio u braku...znači, nebitno je da li će mu žena oprostiti, ona ne mora da zna...mene je zanimao oprost od Boga...
Pa da lepo reče...:lol:

Što ti imaš protiv Katolačkih svećenstva??
IZjasni se odmah ili zadrži za vječnost usta začepljena.

Isto sto i ti protiv Pravoslavlja.
Al cek minut. Zar ne rece ti da nisi niciji,vec samo svoj? Sto branis sad katolicizam? tebi je u interesu da se sruse SVE religije a ne samo Pravoslavlje. ili to to nas zavaravas od samog starta.

Jesi li nas zamajavao?:D A? A? Ajde reci. priznaj. Ajde. jesi li?

Isto sto i ti protiv Pravoslavlja.
Al cek minut. Zar ne rece ti da nisi niciji,vec samo svoj? Sto branis sad katolicizam? tebi je u interesu da se sruse SVE religije a ne samo Pravoslavlje. ili to to nas zavaravas od samog starta.

Jesi li nas zamajavao?:D A? A? Ajde reci. priznaj. Ajde. jesi li?

Pravoslavlje je istina jedina i nema druge istine.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back