Svaki ciga svog konja hvali....

Zato sto je pre 15 godina znao da smo jedno za drugo.
Zato sto sve sto ne znam pitam njega, on zna.
Zato sto je prozorljiv i zna kako ce sve biti.
Zato sto sam pored njega ko bubica.
Zato sto je prokleto zen kul, tesko ga je izbaciti iz ravnoteze.
Zato sto zna sa ljudima.
Prica najlepse price.
Najbolji je moj kriticar.

Al' matis cu ja deci da pokazujem. :lol:
Ume da bude tvrdoglav ko mazga. :P

Poslednja izmena:
zato sto ume sve da radi - na koji god posao da dospe, sve po kuci da se snadje, sve da popravi...
uspeva da izadje na kraj sa svojima
a uspeva i da izadje na kraj i sa mnom
zna kada treba pojuriti "goluba na grani" i nikad se ne prevari
ima fotografsku memoriju
pravi realne planove duge nekoliko godina
ima jos nesto, ali ne mogu da se setim...

Nikad mi nije bilo jasno sta ljudi ustvari misle kad kazu za nekog da je "pametan". Jer to "pametan"je ustvari samo nekonkretan opisni pridev, pa sad... Ja mislim da je moj pametan zato sto za 5 sekundi provali kako radi svaka masina Leonarda Da Vincija, zato sto je veci haker od mene, zato sto je neverovatno informisan o svim oblastima, zato sto je pametan dok gledamo kviz, zato sto voli macke, zato sto zna "bebeci jezik", zato sto ume da popravi sve i svasta, zato sto ume da vozi sve i svasta, zato sto ne postoji pesma i grupa za koju nije cuo, zato sto zna sve moguce filmove. Al fali mu... socijalna inteligencija.

Nikad mi nije bilo jasno sta ljudi ustvari misle kad kazu za nekog da je "pametan". Jer to "pametan"je ustvari samo nekonkretan opisni pridev, pa sad... Ja mislim da je moj pametan zato sto za 5 sekundi provali kako radi svaka masina Leonarda Da Vincija, zato sto je veci haker od mene, zato sto je neverovatno informisan o svim oblastima, zato sto je pametan dok gledamo kviz, zato sto voli macke, zato sto zna "bebeci jezik", zato sto ume da popravi sve i svasta, zato sto ume da vozi sve i svasta, zato sto ne postoji pesma i grupa za koju nije cuo, zato sto zna sve moguce filmove. Al fali mu... socijalna inteligencija.

eeeeeeeee kad jedno najcesce ne ide sa drugim...ali ova druga moze da se unapredi....ohrabrujuce je to....:whistling:

Back