light & dark
Buduća legenda
- Poruka
- 37.758
moji su uglavnom glupi...nekako nisam s njima zbog intelektualnih sposobnosti
jesam povrsna 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
moji su uglavnom glupi...nekako nisam s njima zbog intelektualnih sposobnostijesam vrsna
![]()
Ne znam za partnera ali ja sad nisam baš najbistrija jer ne mogu da shvatim odakle dopire miris supe iz kesice. Kuhinja je, hvala bogu, suviše daleko. Možda sam gladna?! :???:Svi verujemo da su nasi partneri pametni. A vi objasnite zasto svoju ljubav smatrate pametnom?
Ko hoce moze da prizna u kojim stvarima mu partner bas i nije najbistriji.![]()
Nikad mi nije bilo jasno sta ljudi ustvari misle kad kazu za nekog da je "pametan". Jer to "pametan"je ustvari samo nekonkretan opisni pridev, pa sad... Ja mislim da je moj pametan zato sto za 5 sekundi provali kako radi svaka masina Leonarda Da Vincija, zato sto je veci haker od mene, zato sto je neverovatno informisan o svim oblastima, zato sto je pametan dok gledamo kviz, zato sto voli macke, zato sto zna "bebeci jezik", zato sto ume da popravi sve i svasta, zato sto ume da vozi sve i svasta, zato sto ne postoji pesma i grupa za koju nije cuo, zato sto zna sve moguce filmove. Al fali mu... socijalna inteligencija.
Svi verujemo da su nasi partneri pametni. A vi objasnite zasto svoju ljubav smatrate pametnom?
Ko hoce moze da prizna u kojim stvarima mu partner bas i nije najbistriji.![]()