Svajcarska

A da napadnesh ti tebra Svedsku ***** pare i tako sta ces njime da kupish u vreme rata ??? U svedskoj ima svedski astal sve na izvolte aj razmisli malo ...za vize ja cu sredim

A da napadnesh ti tebra Svedsku ***** pare i tako sta ces njime da kupish u vreme rata ??? U svedskoj ima svedski astal sve na izvolte aj razmisli malo ...za vize ja cu sredim

U Svedskoj je hladnije nego u Svajcarskoj a ima manje para, ne ispalti se. :D A svedski sto moze da ima i u Svajcarskoj. Meni se cini da je najbolje i za tebe i za njega da osvojite Spaniju, jer je za tebe taj svedski sto spansko selo, a i on se sad izgubio kao da je cela tema za njega postala spansko selo, kao da je iz Nisa decko, nije odavde. :D

hmmmm....jos uvijek ti je "isplativije" da osvojis npr. Kazahstan - dobro ti covjek kaze , sta ces s tom "lovom"? a nafta, u doba sveopceg rata i krize, to je vec druga prica lol

sto se Kineza tice -strasno si me razocarao, i kao covjek i kao "oportunista"...

Zato sto se moj decko Igor odlicno penje na terase na koje niko ne bi smeo da se penje ko nije profesionalac ja ponekad pomislim da bi on mogao da bude profesionalni lopov, mislim na organizovanyu kradju, na ono kad jedni proveravaju da li ima nekoga kod kuce, drugi poveravaju alarme, svako ima svoje zaduzenje.

devocice u pitanju su banke koje treba razvaliti od blindiranih vrata i pokupiti zlato koje se tamo talozi vec vekovima..ne treba nam Sergej Bubka da preskace terase...

Ha ha ha, Tri palme za dve bitange i ribicu. Treba nam pogodan ventilacioni otvor bese? :D Ventilacioni otvor koji vodi u podrum, hm hm, logicno, ili ne? Ja ipak mislim da je logicno, ventilacioni otvor je ventilacioni otvor, moze da se zavrsava i u podrumu, kakva takva ventilacija je ipak ventilacija. Jel to bio ventilacioni otvor? Sta je drugo ako nije ventilacioni otvor, sigurno nije setaliste ili auto strada za pacove i misove. :D Ha ha ha ha, Boni i Klajd, moze i tako, kao oni. Nista ne mora da se razvaljuje, samo nam trebaju maske i pistolji i dosta vezbanja i profesionalci koji ce da nas nauce sta i kako da radimo sa pistoljima.:D Mogla bih ja da napisem i knjigu "Kako postati lopov. Prirucnik za pocetnike" :D

Back