- Poruka
- 60.403
Sutra idem u Sarajevo, kome da se javim za 50€ ako stavim hidžab?čuo sam da u Bosni plaćaju 50€ mesečno ženama koje nose hidzab. lova stiže iz S. Arabije.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sutra idem u Sarajevo, kome da se javim za 50€ ako stavim hidžab?čuo sam da u Bosni plaćaju 50€ mesečno ženama koje nose hidzab. lova stiže iz S. Arabije.
Ве'абијама.Sutra idem u Sarajevo, kome da se javim za 50€ ako stavim hidžab?
Kakva budalaština, neviđenaSutra idem u Sarajevo, kome da se javim za 50€ ako stavim hidžab?
Ali ako saznaš kome, javi, ne bilo ti naređenoSutra idem u Sarajevo, kome da se javim za 50€ ako stavim hidžab?
Какав је ти је то харам од аватара?Kakva budalaština, neviđena
Eto taman bih ja radila 8 sati svaki dan za 50 e umjesto da sjedim kući otkrivena i zaebavam po forumu pokrijem se kad pođem vani..
Kako haram, uljudna, bez dekoltea, bez sisa, bez ičega zavodljivog.Какав је ти је то харам од аватара?
Ништа не сме да се види, ништа!Kako haram, uljudna, bez dekoltea, bez sisa, bez ičega zavodljivog.
Ma šta mi teško, samo mi saznaj kome da se prijavimНишта не сме да се види, ништа!
Мсм, ако оћеш 50 евра.
Oni ne misle tako. Oni su pobjegli od siromaštva. Ali u šerijatu ne vide ništa loše. Niti im je stalo do prava supruga i ćerki. Da se razumijemo govorim o ovima što ovako pokrivaju žene. Ne svim muslimanima.Smešni su, pobegli iz vukojebbine a furaju saharsku modu
Ma šta mi teško, samo mi saznaj kome da se prijavim
Ве'абијама.
Али јесте добро питање- да ли је забрана покривања кршење њихових верских права?Oni ne misle tako. Oni su pobjegli od siromaštva. Ali u šerijatu ne vide ništa loše. Niti im je stalo do prava supruga i ćerki. Da se razumijemo govorim o ovima što ovako pokrivaju žene. Ne svim muslimanima.
Naravno da nije. Sem toga oni su u Evropi gosti ( govorim za Arape ) i treba da poštuju pravila domaćina.Али јесте добро питање- да ли је забрана покривања кршење њихових верских права?
Али то је битна ставка њихове вере. Нпр, као да си им забранио да иду у џамију или хришћанима да носе крст око врата.Naravno da nije. Sem toga oni su u Evropi gosti ( govorim za Arape ) i treba da poštuju pravila domaćina.
Ali stvar je u tome što to nije bitna stavka njihove vjere.Али то је битна ставка њихове вере. Нпр, као да си им забранио да иду у џамију или хришћанима да носе крст око врата.
Јесу гости, али тај исти домаћин као своје правило и вредност прокламује поштовање свих верских права гостију.
Како се ово уклапа у то? Проблематично. Само разматрам, онако неутрално. Чини се да либтардска Еуропа није баш свесна шта ради.
Да није, не би покривали жене. То је Заповест Курана, самог Алаха. ,,О вјерници, реците женама својим да покривају своје украсе и лице", итд, тралала, како већ иде тај цитат.Ali stvar je u tome što to nije bitna stavka njihove vjere.
sve je to zbog socijalne pomoci, navodno su ugrozeni...sve sam go neradnik i parazitSmešni su, pobegli iz vukojebbine a furaju saharsku modu
Da mi tebi nadjemo tri ninje kao iz uvodnog posta pa tibiraj - dal ćeš plavu ninju, zelenu, crvenu...ja odavno divanim da su nindje bratjo medjubnama a kao take nindje su take i kake
Evo, otkad ste ovo napisali svi prestali da se javljaju.sve je to zbog socijalne pomoci, navodno su ugrozeni...sve sam go neradnik i parazit
kod Rusa nema hladovine...Evo, otkad ste ovo napisali svi prestali da se javljaju.
Pitaju demokrate zaśto se ne ide za Rusiju, jbg, imaju zaeban socijalni program, uglavnom koliko radiš toliko te plate
Al za Švajcarsku... pa nemojte molkm vas...
U zavisnosti od kantona prva reč koja se tamo nauči - sociališe hilfe ili le social le pomoć
Jeste, to je individualni izbor.Da li je ovo kršenje slobode i religioznih prava ili?
Slozio sam se sa tobom da je to krsenje individualnih religijskih prava, a ne ovo sto pises neke kolektivisticke analize o tome koji kolektivitet je pustio drugi kolektivitet u trecem kolektivitetu, pa cetvrti kolektivitet reaguje na to.Пази кад се @38imak сложио са мном, задње време дошло.
Skriveni radikal, uvek mi je bio sumnjivПази кад се @38imak сложио са мном, задње време дошло.